Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΟΤΑΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Tου “Αλιέως” 
              Το, ότι θα έβλεπαν τον Βενιζέλο αντ΄αυτού πρωθυπουργό οι ΝΔκράτες ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους!

Και όμως τύποις στην διάρκεια της απουσίας του Αντ. Σαμαρά στις ΗΠΑ στο πλαίσιο των σημαντικών επαφών του σε Ουάσιγκτων και Νέα Υόρκη ο κ. ΧΑΡΑΤΣΗΣ, ο αμετροεπής και υπερφίαλος (κατά γενική ομολογία) ο πολιτικός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμο για την συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφια ποσοστά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ.αυτές τις ημέρες
 
   Ούτε στα καλύτερα του,  ο ... Βοναπάρτης Βενιζέλος. Αυτά για τους ΝΔκράτες και τους εναπομείναντες ΠΑΣΟΚους.

   Ομως η μεγάλη πίκρα είναι για τον lobbystas, καθώς φοβόμαστε ότι θα έρθει (και μάλιστα γρήγορα ) η ώρα, που θα αναπολήσουμε  την θητεία του sir Dimitrios Avramopoulos στο υπουργείο Εξωτερικών.


΄΄ ΄Χαμένος΄΄ κυριολεκτικά από την θέση του υπουργού Εξωτερικών ο Ευ. Βενιζέλος, όλες αυτές τις ημέρες που στην Θράκη ΄΄αλωνίζει΄΄ η τουρκική προπαγάνδα, που με αφορμή την επίσκεψη και περιοδεία (!) του υπουργού Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου εκστομίζονται εμπρηστικά συνθηματα τύπου ΄΄η Θράκη είναι το κομμένο χέρι της Τουρκίας΄΄ ο πρωθυπουργεύων Βενιζέλος ΄΄απουσιάζει΄΄ . 

Ούτε μισή κουβέντα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κύριοι της ΝΔ . Και μετά θα ψάχνεται η παιδική χαρά του Μαξίμου για τα δημοσκοπικά θηριώδη ποσοστά της ΧΑ.


Ευτυχώς, που ευαισθητοποιήθηκε ο Νικόλαος Πιπερίγκος (διευθυντής υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης) και έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Μ. Μουεζίνογλου έτσι – έστω - για την τιμή των όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: