Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΟΜΕΡΤΑ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ, ΠΟΙΩΝ;

Tου “Αλιέως”  
Χρειάστηκαν  να περάσουν 6 μέρες για να δώσει τελικά το ΚΚΕ στη δημοσιότητα το όνομα της εταιρείας στην οποία πούλησε τη "Ραδιοτηλεοπτική" και επί ουσίας τον 902 TV/ FM.

 Και τελικώς επιβεβαιώνονται οι φόβοι πως πρόκειται για υπέρακτια εταρεία η οποία ονομάζεται "A-Orizon Media LTD " σύμφωνα με το site του κόμματος  http://www.902.gr/ Στην off shore  εταιρεία, με έδρα τη  εμφανίζεται ως αντίκλητος δικηγόρος ο Γ.Μ. και το ποσό που αναφέρεται στο συμβόλαίο ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ. Το δρόμο για τη δημοσίευση, άνοιξε το "Π" αναγράφοντας, έστω και ελαφρώς λανθασμένα, το όνομα της εταιρείας. Επί της ουσίας το ΚΚΕ , υπό τις επευφημίες των "ενσωματωμένων" δημοσιογράφων ακολουθεί το δρόμο που άνοιξαν οι καπιταλιστές πουλώντας σε υπεράκτια εταιρεία τα ραδιοτηλεοπτικά τους Μέσα, θέλοντας να αποκρύψει σε ποιόν ή ποιους διέθεσε την επιχείρησή του. Επιπλέον, όχι απλώς απαιτεί από τους εργαζόμενους τους να φύγουν από την εταιρεία για να απολυθούν από άλλες, αλλά σπεύδει με άρθρα εργαζομένων στο 902  να υπερασπιστεί τις πράξεις αυτές και να δηλώσει πως "οι δικές του απολύσεις δεν είναι σαν αυτές του Μάναλη"!
   (από τις τυπολογίες).
     όμως, όπως και να έχει η κατάσταση και όσο και αν το ΚΚΕ θέλει να....βαφτίζει το κρέας...ψάρι
      το ουσιαστικό ερώτημα, που μένει αναπάντητο είναι.


    Ότι  στο ΕΣΡ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  η ανακοίνωση και γνωστοποίηση της ιδιοκτησίας των ΜΜΕ μ έ χ ρ ι ς ΦΥΣΙΚΟΥ προσώπου.
 
   Οπερ ο lobbystas ρωτά ευθέως την λεγόμενη εξουσία - ποιός ή ποιοί κρύβονται πίσω από την κυπριακή on shore ( για την ακρίβεια) και για ποιό λόγο έξη μέρες τώρα παρέχεται κάλυψη σε μία κατ΄ατα άλλα φαινομενικά ΄΄αθώα΄΄ μεταβίβαση 2-3 μηχανημάτων και 3-4 εταζέρων ( όπως θέλει να το παρουσιάσει ο Περισσός).
 

     ΟΜΕΡΤΑ υπέρ ποίου, ποίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: