Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

Tου “Αλιέως”
Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε κανάλι. Με το λογότυπο του 902 TV πάνω αριστερά στην οθόνη βγήκε στον αέρα το πρώτο trailer του νεόυ σταθμού E Channel, το εμπορικό σήμα.

Και έχουμε λοιπόν,
κατ΄αρχήν όσοι ειδαν το νέο logo αμέσως σκέφτηκαν, πως πρόκειται για αντιγραφή του Ε του περιοδικού ΕΨΙΛΟΝ της Ελευθεροτυπίας. Καλή ιδέα για τον Χάρη Οικονομόπουλο να κινηθεί νομικά να διεκδικήσει κανά ευρώπουλο.
     Με το Ε, ο νέος ιδιοκτήτης (;) παίζει διαφημιστικά. Είναι γεγονός, είναι αλήθεια, είναι έμπνευση, είναι bla, bla. Σύντομα κοντά σας. Το, ότι ο νέος ειδιοκτήτης (;) καίγεται να βγάλει πρόγραμμα μέσα στον  Σεπτέμβριο ο lobbystas  το επιβεβαίωσε 99% από τις κρούσεις, που έχουν ήδη γίνει και σε απολυμένους της παλιάς ΕΡΤ.


      Επιπλέον το E Channel παραπέμπει στο life style E entertaiment, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχει ανάλογη θεματολογία.

       Για την ΄΄παιδική χαρά΄΄ του ΕΣΡ, που αρκείται στην δικαιολογία της πλ@κ@ς, πως η νομοθεσία των Παρθένων Νήσων (για τις...μωρές, ποιός θα μας πει) δεν υποχρεώνει την αναφορά σε ΄΄πόθεν έσχες΄΄ και  κάτοχο μέχρις ΄΄φυσικού προσώπου΄΄  ας την χαίρεται η άλλη παιδική χαρά του Μαξίμου.


Εκτός εάν στο τέλος φανεί πως ο πραγματικός ιδιοκτήτης του E Channel οι πάνω & πίσω από τον ΄΄μπροστινό΄΄ είναι άνθρωπος ή άνθρωποι του ίδιου του πρωθυπουργού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τότε θα έχουμε μια ακόμη απορία. Με τι χρήμα αποκτήθηκε ;;;;;;