Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Α.Μ.Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ) ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ;

Κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 16 του Ν2190/1920 και της παραγράφου 4.1.4.2. του κανονισμού του Χρηματιστηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Unibios Συμμετοχών ανακοινώνει ότι εξειδίκευσε τους όρους του εγκεκριμένου προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 28/06/2013, και πλέον η εταιρεία Unibios Συμμετοχών δύναται να προβεί το χρονικό διάστημα από 28/06/2013 έως 28/06/2015 (διάρκεια 24 μήνες), σε αγορά ιδίων μετοχών μέχρι το 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου με κατώτατη τιμή 0,01 Ευρώ και ανώτατη 1,00 Ευρώ ανά μετοχή. Η εταιρεία θα δύναται να χρησιμοποιήσει τις ίδιες μετοχές που θα αποκτήσει σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920 στο σύνολό τους ή μέρος τους  για διάθεση στο προσωπικό εν γένει ή/και για την ικανοποίηση δικαιωμάτων προαίρεσης απόκτησης μετοχών στα πλαίσια των υφιστάμενων προγραμμάτων δικαιωμάτων προαίρεσης. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μετοχές για οποιαδήποτε άλλη νόμιμη αιτία συμπεριλαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση την αγορά μετοχών άλλης εταιρείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά στην αύξηση δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ ή μάλλον μπήκαν κάπου 56 ευρώ ή κάτι τέτοιο..Παλαιές καταβολές είναι
η περίφημη αύξηση από τα μέλη του ΔΣ ,δεν ξέρουμε πως τεκμηριώνονται και πως δόθηκαν στο παρελθόν αυτές οι καταβολές,πάντως γεγονός είναι ότι πέρασε με την μετοχοποίηση των παλαιών καταβολών,το ριβέρς σπλίτ και το γεγονός ότι κανένας μέτοχος δεν μπήκε στην ΑΜΚ,πέρασε όλη σχεδόν η εταιρεία στα χέρια των μεγαλομετόχων.