Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΚΟΜΑ Ο ΓΚΡΟΥΠΙΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΟ MORE BETS !!!

Η ρουλέτα της Ελλάδας παραμένει ακόμα ανοιχτή για τα στοιχήματα. Υστέρα από τρία χρόνια απίστευτης και πρωτοφανούς έκτασεις μέτρων για την σωτηρία μιας χρεοκοπημένης χώρας διαβάζουμε σήμερα το άρθρο της Wall Street Journal που μίλα για ανταλλαγή όλου του δανεισμού με ομόλογα zero-coupon με επιτόκιο 1% για 200 χρόνια! Το ξεκίνησε ο Γιάννης από 50 και οι αμερικανοί το τσίμπησαν και το πήγαν στα 200. Στη ρουλέτα ο παίχτης μπορεί να ποντάρει στο Zéro και στα τόξα του. Zéro-Play, ορφανά, γειτονικά και πάει λέγοντας. Οι πιθανότητες του παίχτη στο «Zéro και τα διπλανά» ξεκινούν από 8-1, 11-1 και συνεχίζουν. Συνυπολογίστε και τη γκανιότα βάλτε και τον απαραίτητο μαθηματικό τύπο και μετά πάτε ταμείο ή για πικρό καφεδάκι και μάλιστα μονό. 


 “Η τραγωδία είναι ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί προτιμούν την αέναη παροχή κυλιόμενων δανείων, διότι αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Στην ουσία, δεν υποχρεούνται ποτέ να παρουσιάσουν στους φορολογούμενους τους στοιχεία για την ελληνική διάσωση. Και ενώ η ελληνική οικονομία ποτέ δεν ανακάμπτει επί της ουσίας, είναι πολύ πιθανό να αποφύγει μια εκ νέου κρίση. Το πολιτικό στοίχημα είναι να ξεχαστούν οι απερισκεψίες των τελευταίων πέντε ετών. Αν υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξει μια νέα ύφεση, όλο αυτό θα μπορούσε να δουλέψει για όλους, εκτός ίσως από τους νέους της Ελλάδας που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον” λέει η Wall Street Journal. 

Αμφιβάλει κανείς ότι ακόμη και σήμερα ο γκρουπιέρης δεν έχει πει NO MORE BETS;


1 σχόλιο:

yellowbird είπε...

Δεν αμφιβάλουμε αλλά πόσοι από εμάς θα είμαστε ακόμα στο τραπέζι όταν πέσει η μπίλια ; Ήδη τα 3/4 έχουν αποχωρήσει και το άλλο 1/4 αν δεν πετάξει γρήγορα την μπίλια ο κρουπιέρης κινδυνεύει να συλληφθεί για χρέη .