Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ... ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 Tου “Αλιέως”
 Εν τέλει ποιός είναι ο αγοραστής του 902 tv και 902 fm με τα κατά τα άλλα λαλίστατα ΕΣΡ, υπουργείου Τύπου και λοιπών δραστηριοτήτων να έχουν σημάνει σιγήν ασυρμάτου.

      "Θεωρώ απαράδεκτο να έχει γίνει η πώληση ενός σταθμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ  και να μην έχει ανακοινωθεί  ο αγοραστής".

 Την απάντηση αυτή έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,  Βαγγέλης Μαρινάκης στο Καραϊσκάκη, στην διάρκεια της  επίσημης παρουσίασης του Σαβιόλα, τοποθετούμενος επί της πώλησης των 902 TV και 902 FM από το ΚΚΕ.  Ο ίδιος υπογράμμισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, πως δεν έχει καμία εμπλοκή με την αγοραπωλησία του τηλεοπτικού και του ραδιοφωνικού σταθμού.


      Τον lobbystas δεν τον απασχολεί τόσο το αν η πώληση των 902 από το ΚΚΕ συνιστά ηθικό ή ιδεολογικό ατόπημα του Κόμματος, που ευαγγελίζεται την προάσπιση των εργαζομένων κ.λ.π, κ.λ.π όσο η ομερτά που επικρατεί γύρω ΚΑΙ από αυτό το θέμα. Παρεμπιπτόντως και ο Φίλιππος Βρυώνης διέψευσε τα περί εμπλοκής του στην αγορά του Τ/Ο ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

     Ο lobbystas έχει τα 2-3 ονόματα, που κυκλοφορούν στην αγορά, που το ένα εξ αυτών εάν επιβεβαιωθεί


θα κάνει ... πάταγο. Λίγες ώρες υπομονή.  

2 σχόλια:

yellowbird είπε...

Όλα καλά Λομπύστα αλλά μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα αν έχει δικαίωμα κάποιος να πουλήσει έναν σταθμό και να μάθουμε τι ακριβώς πουλάει , την συχνότητα ;

Ανώνυμος είπε...


yellowbird
το ΚΚΕ πουλά υποδομές- εάν υποθέσουμε, πως ενδιαφέρουν τον επιχειρηματία, αγοραστή- κυρίως όμως ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και ΑΔΕΙΑ.
Και μάλιστα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Οι πληροφορίες για εμπλοκή του επιχειρηματία Π. Γερμανού ΔΕΝ επιβεβαιώνονται Ούτως ή άλλως ΄΄μπροστινός΄΄ θα εμφανιστεί και στη μία και στην άλλη περίπτωση.
ΑΛΙΕΥΣ