Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ vs LOBBYSTAS.GR.

Κάθε φορά κατά περίεργο και μοναδικό τρόπο, υπάρχουν αναγνώστες που απαντούν για λογαριασμό, της Εθνικής της Πειραιώς και λοιπών. Εσχάτως και του ΟΤΕ. Περίεργο και μοναδικό γιατί σε κανένα διαδικτυακό μέσο, όπου γράφονται χιλιάδες πράγματα, δεν συναντά κανείς τέτοιους ανώνυμους αναγνώστες που απαντούν με τόση θέρμη.

Στις αναρτήσεις του Lobbystas.gr υπερασπίζονται πάντα μα πάντα τους «θιγόμενους» από το ρεπορτάζ.

 Έτσι λοιπόν και σήμερα στη καρδιά του Αυγούστου, με 38 υπό σκιάν και με την υπογραφή «Anonymous (λόγω εργασίας!)» δέχθηκα σχόλιο 538 !!! λέξεων. Το ζουμί λίγο πολύ ήταν «οτι οι αιτιάσεις σου δίνουν πόντους στον Τσαμάζ και τον ΟΤΕ» κάνοντας μια περιγραφή των τεχνικών θεμάτων και βέβαια αφήνοντας ασχολίαστα τα υπόλοιπα.

Μάγκες ξεχάστε ότι ξέρατε. Και αν δεν θέλετε δικαίωμα σας. Όμως πρέπει να το βάλετε καλά


στο μυαλό σας - επειδή μου το δείχνετε συχνά πυκνά - ότι το Lobbystas.gr δεν είναι ούτε το μαγαζάκι σας, ούτε το τσιφλίκι σας. 

Όποιος έχει θέμα με τα ρεπορτάζ - έρευνες ή θα δίνει την εξήγηση του και την δική του άποψη με ονοματεπώνυμο ή αν θεωρεί ότι συκοφαντείτε, τότε το λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη. Τα γλυκανάλατα εκεί όπου σας παίρνει. Εδώ παίξατε και χάσατε …  Η μπίλια έκατσε στο μηδέν...  

Υ.Γ. Το Lobbystas.gr ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, δεν εκπροσωπεί κανένα συμφέρον, παρά υπηρετεί μόνο το ρεπορτάζ και την έρευνα, γιατί απλά αυτό έμαθε να  κάνει από το 1992.

 Τα απειλητικά, εκβιαστικά, προσβλητικά κ.τ.λ μηνύματα που δέχομαι καθημερινά, τα κρατώ ως … σουβενίρ. 

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όσο μου δίνει δύναμη ο θεός και με κρατά όρθιο θα κάνω ρεπορτάζ. 

Αμούστακα παιδάκια, ήσασταν πολλοί από "εσάς", όταν με απειλούσαν με την κάνη του UZI και του 45αρη ταυτόχρονα, από δήθεν δαγκωμένους επενδυτές από μεγάλο Ελληνα επιχειρηματία και θα έπρεπε να βρεθεί λύση … γιατί ήταν αποκαλυπτικά τα ρεπορτάζ.

 Αυτά για απόψε. Καλές βουτιές και προσοχή … στα τσίπουρα και τις γοργόνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: