Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ...

Το χειρότερο σε έναν νέο άνθρωπο, που έχει μάλιστα και εξουσία είναι το πείσμα και ο εγωισμός του, σε κάτι που δεν ξέρει και δεν μπαίνει καν στο κόπο να το ψάξει.

 Η Πολυκλινική στο κέντρο της Αθήνας για να μαθαίνεις κ. Υπουργέ ήταν η γωνιά του κάθε κατατρεγμένου. Με τα μέσα που είχε και το φιλότιμο του προσωπικού βοηθούσε τους πάντες. Ναρκομανείς, αλλοδαπούς, πόρνες, επαίτες, άρρωστοι άνθρωποι που ζουν στο περιθώριο είχαν μια μικρή μεν, αλλά μεγάλη για αυτούς στήριξη ιατρική και ανθρώπινη. 

Έλληνες συνταξιούχοι έκαναν από τις απλές εξετάσεις τους μέχρι και το χειρουργείο για την αφαίρεση του καταρράκτη στα μάτια τους, προστάτη και πάει λέγοντας. 

Αυτοί οι συνταξιούχοι κ. Υπουργέ έπαιρναν το μετρό και έβρισκαν την «υγεία» τους και την παρηγοριά που θέλει η τρίτη ηλικία. Στο κέντρο της Αθηνάς. Αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζει κάποιος, κάνοντας μια απλή βόλτα και βλέποντας με τα ίδια του τα ματάκια κ. Υπουργέ. 


Όταν λοιπόν λες στους εργαζόμενους «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο» κάνεις τραγικό λάθος. 

Βλέπεις μάγκες είμαστε εκεί που μας παίρνει. Για πήγαινε στο Λαϊκό κ. Υπουργέ να κουνηθείς. Εκεί που τσακώνονται οι Γιατροί για το χειρουργικό τραπέζι. "Εγώ δεν θέλω τίποτα, στην αναισθησιολόγο θα δώσουμε 200 ευρώ". (Βάζει 150 στη τσέπη του και το 50αρικο πάει στην αναισθησιολόγο). 

Ότι λοιπόν και να γίνεται στη Πολυκλινική όσον αφορά τους εργαζόμενους, τη διοίκηση και τα οικονομικά, αυτό το νοσοκομείο δεν έπαψε ποτέ να επιτελεί κοινωνικό έργο. 

Προφανώς αυτό είναι το πρόβλημα για σας κ. Υπουργέ                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: