Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ;

Tου “Αλιέως”
Με ευθύνη του Γ. Ζανιά ( και πλήρη κάλυψη άνωθεν) διοργανώθηκε το δείπνο των ελλήνων επιχειρηματιών
με τον Γ. Ασμουσεν.

  Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά ο lobbystas ρωτά ευθέως τους εμπλεκόμενους που έχει εξαφανισθεί (ή που και ποιοί έχουν ΄΄εξαφανίσει΄΄ τον Αλεξ.  Τουρκολιά)

   Αληθεύει, πως ο Γιάννης Στουρνάρας επέβαλε το ΄΄πάγωμα΄΄ του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΕ, μεσσήνιου τραπεζίτη και προσωπικού φίλου του πρωθυπουργού;

  Αληθεύει, πως ο τσάρος θα ήθελε και κάποια στιγμή επεδίωξε να ΄΄φάει΄΄ τον Τουρκολιά από την Εθνική; 

Εάν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες και οι φήμες ο Γ. Ζανιάς αισθάνεται άνετα που συμβάλλει στην...εκπαραθύρωση του Αλεξ. Τουρκολιά. 

Ο δε Αντ. Σαμαράς διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον; Πρωθυπουργεύει ο Γιάννης Στουρνάρας ή υπερβάλλουμε. 


   Τον lobbystas δεν τον ενδιαφέρει τόσο το δείπνο αυτό καθ΄εαυτό (θα ασχοληθούμε με πολύ παρασκήνιο άμεσα) όσο η σταθερή, μεθοδική προβολή του Γ. Ζανιά σε όλες τις κρίσιμες & ουσιαστικές επαφές.

Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια του ανεπίσημου δείπνου που δ ι ο ρ γ ά ν ω σ  ε   ο  πρόεδρος της Εθνικής Γ. Ζανιάς, οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στον γερμανό αξιωματούχο την άποψή τους για το πώς πρέπει να υποβοηθηθεί η οικονομική ανάκαμψη της χώρας, εν μέσω συνθηκών περιορισμένης ρευστότητας.

   Οι πιο μνήμονες θα θυμούνται, πως και στην πρόσφατη συνάντηση των τραπεζιτών με τον Αντ. Σαμαρά όπου εξέτασαν το θέμα της ρευστότητας και της επαναχρηματοδότησης της οικονομίας ο  Γ. Ζανιάς είχε συμμετάσχει από την πλευρά της  Εθνικής.


σημείωση lobbystas.  Σε όχληση μας τότε, είχε δοθεί η ανεπίσημη εξήγηση πως ο Γ. Ζανιάς παρευρίσκεται ως πρόεδρος του ομίλου της ΕΤΕ  . Σε ερώτημα μας γιατί από πλευράς Eurobank συμμετείχε ο Χρ. Μεγάλου αν και διευθύνων σύμβουλος και όχι ο Γ. Δαυίδ δεν υπήρξε απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: