Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Ο ΣΤΕΓΓΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ 99 ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ...

Να παράσχει τη συναίνεσή της προς εγγραφή προσημειώσεως υποθήκης υπέρ της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ για ποσό ανερχόμενο σε €18.700.000,00, πλέον τόκων και εξόδων, αποφάσισε στην από 3.6.2013 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου η Πόρτο Καρράς, θυγατρική της εταιρείας Τεχνική Ολυμπιακή, στο πλαίσιο της αύξησης των ορίων χρηματοδότησής της, λόγω της κατασκευαστικής δραστηριότητας που αναπτύσσει μετά την απορρόφηση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου των δημοσίων έργων, από την ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε,  επίσης θυγατρική της εταιρείας Τεχνική Ολυμπιακή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η προσημείωση αυτή εγγράφεται επί της καθέτου ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου «ΣΙΘΩΝΙΑ».

Επίσης, σε ορισμένες αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες (διαμερίσματα) της κάθετης ιδιοκτησίας MARINA VILLAGEANDYACHT CLUB του συγκροτήματος έχει εγγραφεί προσημείωση υποθήκης, υπέρ της ως άνω Τραπέζης, για ποσό ανερχόμενο σε πέντε εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες Ευρώ (€ 5.600.000,00).

Οι προσημειώσεις αυτές εγγράφονται σε εξασφάλιση των πάσης φύσεως απαιτήσεων της ως άνω Τραπέζης, από συμβάσεις πιστώσεως με ανοικτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθώς και από συμβάσεις εγγυητικών επιστολών που έχει καταρτίσει με την εταιρεία ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ, για τον κατασκευαστικό της κλάδο.

Υ.Γ. Έλληνα μην ξεχνάς έρχεται ανάπτυξη. Τα λεφτά που πλήρωσες εσύ, τα παιδιά σου και καμιά 40 γενιές ακόμα, είναι για το καλό της πατρίδας. Αν δεν σώσαμε τις τράπεζες πως θα συνέχιζε να έχει αλληλόχρεους λογαριασμούς ο Στέγγος στον Κωστόπουλο. Ε για σκέψου το...  


Δεν υπάρχουν σχόλια: