Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ΧΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ...

Απόσπασμα από την έρευνα του Mwanza Nkusu του Δ.Ν.Τ TO 2011 !


Η έρευνά της έδειξε ότι ακόμα και 2000-2007, τα χρόνια της άνθησης πριν από την κρίση που έπληξε την Ευρώπη, οι ελληνικές τράπεζες είχαν το υψηλότερο ποσοστό των επισφαλών δανείων μεταξύ όλων των χωρών που παρακολουθούνται από το ΔΝΤ: 6 τοις εκατό των συνολικών δανείων. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδα, στις τράπεζες της χώρας έχουν συσσωρευτεί € 48 δισεκατομμύρια των ζημιών από επισφαλή δάνεια - πολύ περισσότερο από τα 37 δις ευρώ σε απώλειες που υπέστη το περασμένο έτος, όταν η Ελλάδα αναδιάρθρωση του χρέους της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα δάνειο, από τις 6-7-1994, των 1.342.672.478.518 δραχμών, περίπου 4 δις ευρώ, από την Τράπεζα της Ελλάδος προς το Ελληνικό Δημόσιο που συνεχίζεται ακόμα να πληρώνεται κανονικά.
Τότε το 1994, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου και διοικητής της ΤτΕ ο Ιωάννης Μπούτος, με Υποδιοικητή τον Λουκά Παπαδήμο.
Πόσο έχει αποδώσει μέχρι σήμερα στην Τράπεζα της Ελλάδος το Ελληνικό Δημόσιο;
Γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με την Κυβέρνηση κούρεψε τα ομόλογα των μικροομολογιούχων και όχι το δάνειο των 4 δις;
Πηγή: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΕΖ8Η-ΗΤΤ