Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΟΛΕΤΗΡΕΣ ...

Tου “Αλιέως”                                                                                     
















 
Τι  μας είπε καλά ενημερωμένη πηγή και δεν το πιστεύαμε. Πως οι εξελίξεις από το μέτωπο της Eurobank ΄΄τρέχουν΄΄ και μάλιστα ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το διοικητικό δίδυμο.

      Παναγής Βουρλούμης και Νικόλας Καραμούζης για τις δύο θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην νέα Eurobank με ό τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη συνέχεια.

Έτσι μετά τον απογαλακτισμό της τράπεζες από τον Λάτση (αποχώρηση Ν. Νανόπουλου,, Τ. Χριστοδούλου) προωθείται αλλαγή φρουράς που δημιουργεί συνειρμούς στους παλιότερους.

   Κρατική (*)πλέον η τράπεζα, μετά την...πλάγια έξοδο του Σπ. Λάτση πέρυσι το καλοκαίρι, με τον έλληνα φορολογούμενο
να πληρώνει τα ΄΄κερατιάτικα΄΄  αλλά με το σύστημα να συνεχίζει να βολεύει τους ανθρώπους του. Καταλάβατε; σαν να μην συμβαίνει τίποτε οι κ. Βουρλούμης και Καραμούζης φαίνεται πως θα επιβραβευθούν και από πάνω.

  Ολετήρες.


        (*) ακριβώς επειδή η τράπεζα είναι υπό τον έλεγχο του ΤΧΣ πληρώνεται επί της ουσίας από όλους εμάς.

Ακριβώς για αυτό κ. Σαμαρά επειδή ο διορισμός της διοίκησης της νέας Eurobank περνά από το χέρι σας, ο lobbystas θα σας θυμίσει κάτι. Και εσείς κ. Σαμαρά θα καταλάβετε, τι εννοούμε. 

       Την παραπομπή ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παρασκευάς Αδάμης με κατηγορούμενους: τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Π. Βουρλούμη, τον τέως γενικό διευθυντή Τεχνολογίας Γεώργιο Ιωαννίδη και τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Παναγιώτη Ταμπούρλο και Γεώργιο Μπήτρο.

    Οι τέσσερις κατηγορούνται για απιστία από κοινού κατ' εξακολούθηση, πράξη που είχε ως συνέπεια τη μείωση της περιουσίας του ΟΤΕ κατά 51,7 εκατ. ευρώ, εξαιτίας της καταβολής υπερτιμημάτων στις εταιρείες Intracom, Siemens και ΑΝΚΟ για την τεχνική υποστήριξη των εγκατεστημένων απ' αυτές συστημάτων και για τις περιόδους 2003-2007. Και στους τέσσερις αποδίδεται δόλος, μεθοδεύσεις αλλά και αυθαίρετη παραποίηση της εισήγησης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δικτύου και Συντήρησης η οποία υποστήριξε ότι τα οφειλόμενα στους οίκους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν το 2003 και το 2004 ήταν 26,5 εκατ. ευρώ αντί των 40,6 εκατ. ευρώ που τους δόθηκαν.
    .- 
από άρθρο της αξέχαστης ΑΡΙΣΤΕΑΣ  ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ  (Ελευθεροτυπία της 7/5/2010) η οποία ΄΄πολέμησε΄΄ και ΄΄πολεμήθηκε΄΄ με τον κ. Βουρλούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: