Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ...

Κολλημένα μυαλά με αυλοκόλακες, συνεχίζεται να συμπεριφέρεστε με νοοτροπίες που η ίδια η ζωή απέδειξε ότι δεν έχουν καμία ελπίδα για την ύπαρξη τους. 

Συντηρείτε ένα μοντέλο αναχρηματοδότησης μιας σάπιας και τελειωμένης κατάστασης πληρώνοντας το, μόνο και μόνο λόγο της ύπαρξης του «τζακιού» και του «ονόματος» και δεν αποφασίσετε εν μια νυκτι να γυρίσετε το παιχνίδι.

 Το stop loss κύριοι είναι αναγκαίο από χτες και όχι από αύριο. Χρηματοδοτήστε την πραγματική οικονομία αυτή που μπορεί να δώσει. Ρίξτε τα στη πρωτογενή παραγωγή από τη ρίγανη, το ούζο, μέχρι το φραγκόσυκο. Μετά έχετε χρόνο για τα άλλα. Γιατί θα πρέπει να αναχρηματοδοτήσετε τον Σφακιανάκη; Με τι προοπτική το κάνατε. Της κουμπαριάς; Έχει μέλλον πλέον στο παγκόσμιο  παιχνίδι ο Σφακιανάκης ή ο Τάκης που μαζεύει ρίγανη στο Ταΰγετο, ο Μανώλης που φτιάχνει ούζο στη Μεσσήνη και πάει λέγοντας. 

Οι ιταλοί καλλιεργούν εδώ και χρόνια φραγκόσυκα και εξάγουν τεράστιες ποσότητες, από την λιανική μέχρι και την παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς, για να καλλωπιστεί η κυρία με κρέμα La Prairie! Εδώ δεν προλαβαίνουμε να τα αγγίξουμε. Πλιάτσικο από πακιστανούς και λοιπούς λόγο πείνας! Η δε ποιότητα μας είναι μακράν η καλύτερη από των ιταλών και ισραηλινών.



Ξυπνήστε διότι εμείς οι «ξοφλημένοι» το ξέρουμε (τουλάχιστον όσοι το έμαθαν) το παιχνίδι της επιβίωσης. 

Εσείς το ξέρετε ή είστε ξοφλημένοι και δεν το ξέρετε;    

Δεν υπάρχουν σχόλια: