Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ;

Tου “Αλιέως”
Η  ΕΡΓΟΣΕ ανέθεσε πέντε συμβάσεις έργων χωρίς διαγωνισμό στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους/ Deutsche Bahn  την περίοδο 2000 - 2003. Οι συμβάσεις αυτές αλλά και άλλες της Αττικό Μετρό φαίνεται ότι θα τεθούν στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων αρχών.
     Πέντε κατ' ανάθεση, δηλαδή χωρίς να προηγηθεί διαγωνισμός, συμβάσεις για έργα συμβουλευτικών υπηρεσιών αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ανέθεσε η ΕΡΓΟΣΕ στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους την περίοδο 2000 - 2003. Παράλληλα, η ΕΡΓΟΣΕ, το ίδιο διάστημα, ανέθεσε στην γερμανική εταιρεία και έργο σηματοδότησης - τηλεδιοίκησης, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ. Οι συμβάσεις αυτές αλλά και άλλες της Αττικό Μετρό φαίνεται ότι θα τεθούν στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων αρχών που θα κληθούν να διερευνήσουν μια ακόμη υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται γερμανικές και ελληνικές εταιρείες.

Οι ελληνικές θα κληθούν να ιχνηλατήσουν τις διαδρομές του χρήματος από την Γερμανία στην Ελλάδα, μέσω φορολογικών παραδείσων, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις μίζες που κατέβαλαν οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι στη χώρα μας.


      Για να δούμε, θα βρούνε...άκρη;          

Δεν υπάρχουν σχόλια: