Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΔΏ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΚΕΙ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ...

Tου “Αλιέως”






Εν μέσω των απεργιακών εξελίξεων 
΄΄κλειδώνουν΄΄ οι συμβάσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης.


    Ήταν να μην γίνει η αρχή με την εξαγορά της ΑΕΓΕΚ. Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναδεικνύεται σε κυρίαρχο του παιχνιδιού για έργα ύψους 1,5 δις ευρώ για τις βασικές εργασίες του Μετρό Θεσσαλονίκης και την επέκταση προς Καλαμαριά.

    Τα τελευταία 24ωρα, εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ, δύο αναπληρωτές υπουργοί κινήθηκαν ταχύτατα (Στ. Καλαφάτης και Στ. Καλογιάννης) διευθετώντας εκκρεμότητες προωθώντας - επί της ουσίας- τα συμφέροντα Μπόμπολα. 

Το μεν υπουργείο Περιβάλλοντος ενέταξε με συνοπτικές διαδικασίες τη χρηματοδότηση μέρους του έργου (400 εκατ. ευρώ) στο ειδικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για το Περιβάλλον (το λεγόμενο ΕΠΠΕΡΑΑ). Το δε υπουργείο Υποδομών ενέκρινε το πρόγραμμα χρηματοδότησης της κατασκευής τμήματος προς την Καλαμαριά (προβλέπονται 5 νέοι σταθμοί). Και στα δύο έργα ανάδοχος η εταιρεία του ομίλου Μπόμπολα.

σ.σ. αυτά βλέπουν στο Βαρδινογιαννέικο και τρελλαίνονται. Χάρες επί χαρών στον Μπόμπολα, χάρες επί χαρών στον Λάτση και αυτοί... 

Για αυτό και οι τελευταίες κόντρες για ΔΕΠΑ, STAR TV, ΕΡΤ κ.λ.π. Με την συνέχεια να προοιωνίζεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: