Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

SPRECHEN SIE DEUTSCH; (*)

Tου “Αλιέως”




















 Τι μαθαίνουμε, γερμανοί και στο ΤΑΙΠΕΔ; Καλά ενημερωμένη πηγή μας μέσα στο Ταμείο μας ΄΄σφύριξε΄΄, πως με αφορμή την γνωστή εξέλιξη στο θέμα της ΔΕΠΑ, το κλιμάκιο των δανειστών ζήτησε εξηγήσεις από τον Γ. Στουρνάρα για τις αλλεπάλληλες αστοχίες με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά περί άλλων, για τον ΦΠΑ στην εστίαση.

   Η ίδια πηγή υποστηρίζει, πως υψηλόβαθμος ξένος παράγοντας των δανειστών διαμήνυσε στον κ. Στουρνάρα πως σύντομα η ελληνική πλευρά θα πρέπει να παρουσιάσει αναλυτικά από που θα βρει για να καλύψει τα...διαφυγόντα του διαγωνισμού της ΔΕΠΑ. Δεν είναι πολλά στα πόσα επι πλέον δις ευρώ νέα μέτρα (περί τα 4 δις ευρώ μόνο για το 2014) άλλα 800 μύρια που θα πρέπει να βρεθούν.

  Το ενδιαφέρον είναι, πως κουβέντα στην κουβέντα ο ξένος παράγοντας φέρεται να ΄΄απείλησε΄΄  πως εάν δεν προχωρήσουν άμεσα οι αποκρατικοποιήσεις η Τρόικα θα εγείρει ζήτημα ηγεσίας ΤΑΙΠΕΔ στέλνοντας άνθρωπο της απόλύτου εμπιστοσύνης της.


    Κατά τα άλλα ο μ@λ@κας φορολογούμενος  χρυσοπληρώνει την νυν ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ, τον Κων. Μητρόπουλο παλιότερα, στρατιές συμβούλων, επιτρόπων και διαχειριστών δεξιά - αριστερά.

(*) Μιλάτε γερμανικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: