Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΩΡΕ ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΡΚΕΤΑ!

Στο 10,27% η MIG, στο 8,84% η Εθνικάρα, στο 7,55% ο Ελλάκτωρ, στο 7,30% η Intralot. Με συναλλαγές εκατ. ευρώ και 110,1 εκατ. ευρώ.  Πλάκωσαν οι Paulson, που γράφουν και οι Financial Times;, πάει για πρόωρες τον Νοέμβριο ο Αντ. Σαμαράς;  Ευκαιρία να ρεφάρουν και λίγο οι χαμένοι. Και απ΄΄ ότι μαθαίνουμε σε ορισμένα ΄΄χαρτιά΄΄ υπάρχουν από το κλείσιμο της συνεδρίασης... ουρές ανεκτέλεστων.  Μαθαίνω, πως στη MIGάρα γίνεται χαμός, πως έχουν έρθει παραγγελίες για αγορές...

ο λουμπινιάρης.  

2 σχόλια:

yellowbird είπε...

Ρε κορόιδο που είναι αυτός ο Πώλσον ... Τραβάει με μαρκετιές στο τέλος τις τιμές για να κάνει μάγκες τους μαριδαίους . Τόσο βλάκας είναι που δεν αγοράζει σταδιακά, δεν χτίζει θέσεις τεχνικά αλλά προσπαθεί να αρπάξει τα χαρτιά από τα χέρια των μικρών όσο πιο ψηλά γίνεται . Εκτός και αν έγινε καλοπροαίρετος άνθρωπος και δεν του αρέσει να φοβίζει την μαρίδα, δεν του αρέσει να αρπάζει εκβιαστικά από τα αδύναμα χέρια .

yellowbird είπε...

Πέρα από πλάκα παίχτες μεγάλου μεγέθους κάνουν πλάνα 6 και πλέον μηνών για την τοποθέτηση τους σε μια μικρή αγορά . Τα +10% είναι μάλλον προοίμιο χωσίματος παρά τοποθετήσεις κάποιου φαντ . Κανείς δεν χτίζει θέσεις στο +10% .