Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

΄΄ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ΄΄ ΦΙΛΙΠΠΑ- ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.

 Tου “Αλιέως” 
Πάλεψε σκληρά για να κερδίσει τον καρκίνο, δεν σταμάτησε να εργάζεται σκληρά, παρά τις εξαντλητικές θεραπείες, συμμετείχε στις μετα-μεσονύχτιες εκπομπές των αγώνων της Ευρωλίγκα, ακολουθούσε τις αποστολές των ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό.
         Πάλεψε μέχρι το τέλος, με έναν αντίπαλο- που μήνες νωρίτερα είχε ΄΄πάρει΄΄ την αγαπημένη φίλη του Αριστέα-
στο ίδιο νοσοκομείο, με τους ίδιους γιατρούς. Ξέρω, πως τον πόνεσε πολύ η ΄΄έξοδος΄΄ της μαχήτριας φίλης του.
Παρ΄όλα αυτά πάσχισε να πάει το παιχνίδι στην παράταση.
Δεν το παράτησε ούτε προς το τέλος αλλά το...τρίποντο στην..εκπνοή δεν ήταν εύστοχο.
Στάθηκε όρθιος μέχρι το τελευταίο στήριγμα,

ΟΡΘΙΟΣ...

Φίλιππος Συρίγος δεν είναι πια εδώ, αλλά η φωνή του θα μείνει αξέχαστη για πάντα, όπως και η φαρμακερή πένα του. Η καταραμένη αρρώστια τον νίκησε και έπειτα από σκληρή μάχη «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 65 ετών. Το μπάσκετ, ο αθλητισμός, ο ελληνικός Τύπος έχασε έναν από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους.

Ο Φ.Σ. όπως του άρεσε να υπογράφει τα σχόλιά του συνέδεσε το όνομά του με το μπάσκετ. Το έβαλε στα σπίτια με τις σαββατιάτικες τηλεοπτικές μεταδόσεις στην ΕΡΤ το μακρινό 1984 και τέσσερα χρόνια αργότερα, αμέσως μετά το έπος του 1987, που μετέδωσε, ανέλαβε τη διεύθυνση του περιοδικού «Τρίποντο», που ακόμη υπάρχει σε. στίβες στα σπίτια αρκετών φίλων του αθλήματος.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθλητική Ηχώ, διετέλεσε επί πολλά χρόνια επί κεφαλής του αθλητικού τμήματος της Ελευθεροτυπίας, εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς Μega και ΑΝΤ1 και τα τελευταία χρόνια ηγήθηκε της συντακτικής ομάδας του ρεπορτάζ μπάσκετ στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

ΣΤΟ YTUBE ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΣΣΔ με τα εύστοχα του Αργύρη Καμπούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: