Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

 Tου “Αλιέως”     
΄΄Ναταβατζήδες΄΄ και της ψηφιακής εποχής.- Αφού έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ, τον μοναδικό εν δυνάμει ανταγωνιστή των καναλαρχών, η κυβέρνηση νομιμοποιεί το 23χρονο καθεστώς ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα στέλνει τον λογαριασμό για την ψηφιακή μετάβαση στον Ελληνα φορολογούμενο, ΜΕΣΩ των ΔΗΜΩΝ 
  
   Το έπιασες Ελληνα φορολογούμενε, μ@λ@κ@  αποχαυνωμένε από τους Πρετεντέρηδες- Τσίμες και Εισαγγελάτους, το πόπολο θα πληρώσει το κόστος μετάβασης στην ψηφιακή εποχή. Μ@λ@κ@ς όλοι εμείς θα υποχρεωθούμε να πληρώσουμε, μέσω των χ ρ ε ώ σ ε ω ν  των δ ή μ ω ν , τα δεκάδες εκατομμύρια της νέας mediaυτοκρατορίας των Μπομπολο-Βαρδινο- Ψυχαρό- Κυριακού- Κοντομηνάδων γιατί έτσι γουστάρει το σύστημα.

    Η μεθόδευση της νομιμοποίησης των τηλεοπτικών αδειών έγινε στο αβαβά - η επίμαχη διάταξη (άρθρο 18) συμπεριελήφθη σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας (sic)- παρότι αντίκειται στις αποφάσεις της ολομέλειας του ΣτΕ (αλλά στα π@π@ρια τους).

     Μόνο τυχαία δεν ήταν η μεθόδευση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου να βγάλει ειδικά αυτή την εποχή εκτός παιδιάς την ΕΡΤ. Ελέω DIGEA, των μεγαλομετόχων η τηλεόραση οδηγείται στην ολοκληρωτική χειραγώγηση ΄΄θεάματος΄΄, ΄΄ενημέρωσης΄΄ ,προωθούμενων διαδραστικών, εμπορικών κ.λ.π λειτουργιών εις  ...υγείαν του αιώνιου μ@λ@κ@.

   Η καθαρή και αδέκαστη (!!!) κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου ΑΡΧΙΚΑ  εξέδωσε ΚΥΑ που προβλέπει την οριστική παύση της αναλογικής τηλεόρασης (από 1/10/2014). Εν ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλαξε τον τρόπο διορισμού της διοίκησης της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) και ΠΛΕΟΝ ετοιμάζεται να προκηρύξει- μέσω ΕΕΤΤ φυσικά- το διαγωνισμό για τον πάροχο του δικτύου, ευνοώντας σκανδαλωδώς την DIGEA.


Η DIGEA είναι η κ/ξ παρόχων των ιδιοκτητών- καναλαρχών των MEGA, ANT1, ALPHA, STAR και ΣΚΑΙ).

σ.σ.  Γαργάρα, κατά το κοινώς λεγόμενο, έκαναν την είδηση όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια- του λέμε τώρα -΄΄δημοκρατικού τόξου΄΄, μα όλα! Τσιμουδιά οι τηλεδικαστές του MEGAλου καναλιού, από την πασιονάρια Τρέμη, τον - είμαι και φίλος του Χριστοφοράκου- Τσίμα, τον δανδή Πρετεντέρη και τον συνήθως- δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά- Καψή.  Εδώ το θέμα του ενδεχόμενου λήψης νέων μέτρων και το πρόβαλαν λίγο πριν τα διαφημιστικά του Καιρού, μετά από 50΄ απηνούς ΄΄αντιφασιστικής΄΄ καταδίωξης των ΧΑ.


σημ. χρήσιμα στοιχεία για το Τ/Ο ρεπορτάζ από την έγκυρη δημοσιογράφο Ντορίτα Λουκίσσα.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


lobbystas, τελικά όλα εξηγούνται.
Και για την στάση του ΕΘΝΟΥΣ και το μεθοδικό αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το MEGA.
Εν τέλει όλα έχουν την ερμηνεία τους.