Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

DE FACTO ΚΑΙ DE JURE ...

Tου “Αλιέως”
  Ο λύκος στην αναμπουμπούλα φαίνεται έλεγαν οι παλιότεροι. Αλλά και ... όπου γάμος και χαρά ο ... Δημήτρης πρώτος, παραφράζοντας την γνωστή παροιμία.

    Δεν άργησαν  οι ΄΄φίλοι΄΄ και γείτονες να δείξουν την ΄΄ανωτερότητα΄΄ τους, το πως εννοούν τις σχέσεις ΄΄καλής γειτονίας΄΄, όπως θα έλεγε και ο κομψευόμενος υπουργός μας των Εξωτερικών.

   Αφιερωμένο εξαιρετικά στην ομάδα αποδελτίωσης του sir Δημήτρη. Να βάλετε και την φωτό με τον Αχμέτ, μέρες που έρχονται (σ.σ. στην 25 η Μαρτίου αναφερόμαστε βέβαια, φίλτατοι) 
 
   Η Τουρκία θα μπορούσε να αμφισβητήσει νομικά οποιαδήποτε προσπάθεια της Κύπρου να επιταχύνει τις διαδικασίες εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου για την άμεση προσέλκυση επενδύσεων, ανέφεραν τρεις Τούρκοι αξιωματούχοι την Πέμπτη.

"Οι πόροι αυτοί ανήκουν και στις δύο κοινότητες  (*)και το μέλλον τους δεν μπορεί να υπόκειται μόνο στη βούληση της Νότιας Κύπρου. Μπορεί να δράσουμε ενάντια σε αυτές τις πρωτοβουλίες αν χρειαστεί" σημείωσε ένας από τους αξιωματούχους στο Reuters.

"Είναι εκτός οποιαδήποτε συζήτησης και απαράδεκτη η αποκλειστική χρήση των αποθεμάτων από την Νότια Κύπρο" πρόσθεσε.

"Εξετάζουμε όλα τα νομικά μέσα. Μπορεί να πάμε την υπόθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα πολιτικά και νομικά κανάλια" σημείωσε ο αξιωματούχος.

(*) καταλαβαίνετε κύριοι του ΥΠΕΞ, ΔΥΟ ΚΟΙΝΌΤΗΤΕς. Την de facto την έχουμε υποστεί, προφανώς οδηγούμεθα και στην de jure.


αλήθεια, πως τα προλαβαίνει τόσα ταξίδια ο δραστήριος υπουργός μας των Εξωτερικών. Αβρότητες και χειραψίες με τον Αχμέτ, μεγαλεία με τον νέο Πάπα στη Ρώμη/Βατικανό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: