Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

SEHR GEEHRTER HERR TSAMAZ … (ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΤΣΑΜΑΖ)

Οι Γερμανοί διοργανώνουν μεγάλο γλέντι προς τιμήν του Μιχαήλ  Τσαμάζ μετά τα αποτελέσματα A’εξαμήνου του ΟΤΕ. Δωρεάν γουρνοπούλα, άφθονο κρασί, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Θα εμφανιστούν Χαρά Βέρρα, Σοφία Κολλητήρι, στο κλαρίνο ο ένας και μοναδικός Μάκης Μπέκος. Guest star ...  Γωγώ Ρωμαίου και Βασίλης Τερλέγκας, σε ένα ανεπανάληπτο ντουέτο. Δωρεάν είσοδος. Το γλέντι της χρονιάς !!! Μην το χάσετε … Ξετρελαμένοι οι Γερμανοί της Deutsche Telekom με τα αποτελέσματα του Α 'εξαμήνου του ΟΤΕ, προχωρούν σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη ενέργεια τους, ωστόσο σημαντική για το τιμώμενο πρόσωπο, τον πρόεδρο του ΟΤΕ κ. Τσαμάζ. Αναλυτές εντάσσουν την κίνηση τους, στο πλαίσιο συσφίξεως των σχέσεων Γερμανίας – Ελλάδας. Ειδικότερα η χειρονομία τους εκφράζει την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου, αφού κατάφερε με το άψογο μανατζάρισμα της εταιρίας, να φέρει στον οργανισμό:
   
Μείωση των εσόδων από τηλεφωνία εσωτερικού κατά 14,0%. Μείωση των εσόδων από διεθνή τηλεφωνία κατά 24,1%.

 Μείωση των εσόδων από κινητή τηλεφωνία κατά 12,4%.

 Μείωση των εσόδων από πωλήσεις τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού κατά 0,3%.

 Μείωση των εσόδων από ISDN κατά 10,4%
.
 Μείωση των εσόδων από τέλη διασύνδεσης κατά 18,1%.

Μείωση των εσόδων από προπληρωμένες κάρτες κατά 17,0%.

 Μείωση των εσόδων από εκμίσθωση κυκλωμάτων και επικοινωνίες Data / ΑΤΜ κατά 17,7%.

 Μείωση των εσόδων από παροχή υπηρεσιών κατά 1,5%.


 Αύξηση των εσόδων από ADSL και Internet κατά 1,8%.

 Αύξηση των εσόδων από τη φυσική συνεγκατάσταση των παρόχων και τα έσοδα της πρόσβασης στον τοπικό βρόχο (Local
Loop Unbundling – LLU) κατά 5,4%.

 Αύξηση των εσόδων από Metro Ethernet & IP CORE υπηρεσίες κατά 18,5%.

 Αύξηση των λοιπών εσόδων κατά 1,1%. (Πληροφορίες, όχι διασταυρωμένες, μιλούν για πωλήσεις μπρελόκ και λοιπών αξεσουάρ)

Ικανοποίηση εξέφρασαν και για το γεγονός ότι στο Α 'εξάμηνο οι αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ανώτατων διευθυντικών στελεχών της Εταιρείας, ανήλθαν μόνο σε Ευρώ 3.300.000 εκατ. Δεν τους απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα με τα δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών από τους τυχερούς εργαζόμενους του ΟΤΕ. 

Αυτό που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν ήταν το σημείο του ισολογισμού «Βραχυπρόθεσμο μέρος μακροπρόθεσμων δανείων» και ζήτησαν επειγόντως ένα λεξικό.

Όσον αφορά την πτώση του τζίρου και της κερδοφορίας ( με μη επαναλαμβανόμενα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα) ζήτησαν από την Λίτσα Πατέρα να κάνει μια πρόβλεψη, αν στο τέλος της χρήσης θα υπάρχουν κέρδη έστω και οριακά. Η φήμη ότι ο Κυριακού της θύμισε την αποκλειστικότητα στον ΑΝΤ1 δεν έχει βάση...         

Δεν υπάρχουν σχόλια: