Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Tου “Αλιέως” 
Με τον διορισμό του 7μελούς Δ.Σ της ΄΄Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε΄΄ ξεκινάει ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα & φιλόδοξα σχέδια ανάπλασης της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη τα μέλη του Δ.Σ θα ειναι άμισθα, ενώ θα πρέπει να δοθεί σημασία στην λεπτομέρεια πως από την ευρύτερη αρμοδιότητα της νέας ΑΕ εξαιρούνται  τα  ακίνητα του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης Αγίου Κοσμά (ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων), το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Αστέρας Βουλιαγμένης και οι μαρίνες Αλίμου και Γλυφάδας.  Σημειώστε, ότι οι συγκεκριμένες εκτάσεις θα αξιοποιηθούν μέσω ξεχωριστών διαγωνισμών του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο έχει και τον τελικό λόγο σε κάθε μεταβίβαση που θα γίνει από την «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο» προς τρίτους.


    Εξ΄αρχής για το όλο θέμα της αξιοποίησης από δυο μάλιστα ξεχωριστούς φορείς είχε εγείρει ενστάσεις, κάποιοι κακοπροαίρετοι είχαν κάνει λόγο για διορισμούς Κ. Χατζηδάκη, για συμφέροντα μεγαλοεργολάβων και ΜΜΕαρχών.

Ο lobbystas κρατά στα υπόψη τα ονόματα του νέου δ.σ. και συγκεκριμένα των Αρη Ματιάτος (του περίφημου γραφείου Aris Matiatos & Partners) των δύο δημάρχων Κώστα Κόκκορη ( Γλυφάδας) και Διον. Χατζηδάκη ( Παλ. Φαλήρου) αλλά και των μελών Στ. Τραυλού, Δημ. Νικολάου, Ελένης Τσεκούρα και Παν. Μπίνιου.

    Αυτά τα ολίγα για την ώρα και από κοντά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: