Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ … ΘΟΔΩΡΗ.

Να σου κάνω μια ερώτηση έλεγε η Κατερίνα Στανίση.

 Ο κ. Θοδωρής Δραβίλλας είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στις Ψηφιακές Επικοινωνίες από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων, από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι γνώστης της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας. (“Guten Αbend Herr Teo”) 

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε επί μία δωδεκαετία στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, καταλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. 

Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση σημαντικών μελετών και στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλής τεχνολογίας, συνεργαζόμενος με διεθνείς οίκους. Παράλληλα, διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση ανθρώπινων πόρων, το σχεδιασμό και την αναδιοργάνωση διοικητικών δομών καθώς και στη διαχείριση κρίσεων. 

Προηγούμενες δημόσιες θέσεις που κατείχε ήταν αυτή του Αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (που αποτελεί Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή), καθώς και εκείνη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού .

O Κος Θοδωρής Δραβίλλας ορίστηκε από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,  διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με Υποδιοικητές τους κ.κ. Κοντούλη και Καμαρινόπουλο. Ο κ. Δραβίλας έχει διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και ήταν αυτός που διαδέχθηκε το Χρήστο Ζαχόπουλο στο υπουργείο Πολιτισμού.

Πέρσι, τέτοια εποχή ήταν περίπου, δήλωσε τα ακόλουθα με αφορμή δημοσιεύματα: «Ουδέποτε μου έχει επιδειχθεί ή παραδοθεί σε έντυπη, ηλεκτρονική ή άλλη μορφή, λίστα ονομάτων Ελλήνων ή αλλοδαπών καταθετών, με καταθέσεις στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ουδέποτε και από κανέναν».  

Να σου κάνω μια ερώτηση Θοδωρή όπως λέει και η Στανίση. Μήπως έχεις τώρα στα χέρια σου λίστα; Αν όχι εσύ μήπως έχει η υπηρεσία Θοδωρή;


Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να έχει η υπηρεσία και να μην το γνωρίζεις; Μπα δύσκολο το βλέπω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ειδικά τώρα με νέο επικεφαλή στην αντικατασκοπεία δεν τίθεται θέμα. Σωστά;       
       

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ... οικιοτητα με τον Θοδωρη

δικαιως οσα .... ακουγονται