Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;

Tου “Αλιέως”
Τι γίνεται εκεί στο MEGAλο κανάλι, τόσο πολύ έχουν ΄΄σφίξει΄΄ τα οικονομικά, που φτάνουν στο σημείο να ΄΄κλέβουν΄΄ και τη ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά μαθαίνουμε, πως ΄΄πελάτες πέραν πάσης υποψίας συγκαταλέγονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τους ρευματοφειλέτες της ΔΕΗ για την περίοδο 2009-2012. Τα στοιχεία, πειστήρια του αδικήματος προέκυψαν μετά από ενδελεχείς ελέγχους συνεργείων της ΔΕΗ, όπου εντοπίστηκαν  ΄σημεία και τέρατα΄΄.

 Ενα από τα MEGAλύτερα φέσια στη ΔΕΗ, προέρχεται σύμφωνα με το δημοσίευμα των Παραπολιτικών από την Τηλέτυπος ΑΕ, στην οποία ανήκει το MEGAλο κανάλι. Ο μετρητής στις εγκαταστάσεις του σταθμού, στο...πάρκο του Υμηττού, ήταν πειραγμένος ώστε να καταγράφεται πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και συγκεκριμένα 12 kw  αντί   58 kw/΄ώρα.

    Εύλογο το ερώτημα για τη συνέχεια. Θα προχωρήσει αυταπάγγελτα η ΔΕΗ κατά του MEGAλου καναλιού ζητώντας μάλιστα αναδρομικά και τα διαφυγόντα; Θα προσφύγει η Τηλέτυπος ΑΕ κατά των Παραπολιτικών για συκοφαντική δυσφήμηση, θα κάνουν την...πάπια, όπως σε τόσα άλλα θέματα; Σχετίζεται το δημοσίευμα των Παραπολιτικών και με τις όλο και συχνότερες συναντήσεις Σταύρου Ψυχάρη-

Γιάννη Αλαφούζου (τελευταία στην Αθηναική Λέσχη, προφανώς για να τους δουν και να σχολιασθεί δεόντως...), ο υιός Ψυχάρης έχει σχέση με την υπόθεση, η Συγγρού τι λέει ή μήπως αποφεύγουν και εκεί να λάβουν θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: