Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΕΛΙΚΑ;

Tου “Αλιέως”
Όσο συνεχίζεται ο...νόμος της σιωπής συστημικών και μη ΜΜΕ γύρω από το περιβόητο θέμα της αποδεδειγμένης πλέον και νομικά  διασύνδεσης των Τσοχατζόπουλου- Σαχπατζίδη με εταιρείες του Π. Γερμανού τόσο ο lobbystas.gr με τις μικρές δυνάμεις του θα επιμένει.

   Σύμφωνα λοιπόν, με την Εισαγγελική Πρόταση για το επίμαχο βούλευμα που διαχωρίζει τη δικογραφία αναφέρουμε (ενδεικτικά από τη σελίδα 177) ότι ΄΄...σύμφωνα με τον  Κων. Καραφωτάκη, στενό συνεργάτη του Π. Γερμανού, το 2001 ο Π.  Χριστοδουλίδης σύμβουλος της ελβετικής εταιρείας επενδύσεων ICSOS παρακάλεσε τον επιχειρηματία να επενδύσει το ποσό των 3.000.000 $ σε επιχείρηση του ομίλου του. Στη συνέχεια επειδή η επένδυση αυτή δεν προχώρησε συμφώνησαν να χρησιμοποιεί ο Π. Γερμανός το ποσό αυτό για 10 έτη αποδίδοντας στον Π. Χριστοδουλίδη το ποσό του 5% ετησίως. Το 2007 ο εν λόγω ζήτησε από τον επιχειρηματία επιστροφή μέρους της αρχικής ΄΄επένδυσης΄΄ποσού 2.000.000 $ και υπέδειξε για την κατάθεση του τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας SDG Ιταλίας. Όμως χωρίς σύμφωνα με τον μάρτυρα (σ.σ. Κων. Καραφωτάκη) ο επιχειρηματίας να γνωρίζει την εταιρεία και τον ιδιοκτήτη της.

 Τα ανωτέρω περί ΄΄επενδύσεων΄΄ δια καταθέσεων σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ λογαριασμούς και λογαριασμούς off shore ΧΩΡΙΣ οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο ΔΕΝ μπορούν ΒΕΒΑΙΩΣ να γίνουν πιστευτά΄
΄. 

   και πως να γίνουν πιστευτά τα...απίστευτα!

   ...venceremos.
        
   είναι προφανές, πως όσο ο lobbystas.gr κυκλοφορεί ελεύθερος θα επανέρχεται και θα υπενθυμίζει στο φιλοθεάμον αναγνωστικό κοινό του όσα στοιχεία και εξελίξεις έρχονται στα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: