Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ..ΣΥΝΝΕΦΟ.

Tου “Αλιέως”
Ολα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΤΧΣ, Χαράλαμπος Κύρκος, η θητεία του οποίου ΔΕΝ ανανεώθηκε από την Τρόικα, προσελήφθη από την ελεγκτική εταιρεία Grant Thornton. Η εν λόγω εταιρεία έχει ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ από το ΤΧΣ ως ΄΄επίτροπος΄΄ και έχει αναλάβει την εποπτεία του ομίλου Εθνικής/Eurobank. Πρόκειται για γεγονός, που προκαλεί εύλογα ερωτήματα, για αυτό και απευθυνθήκαμε σε parnter της Grant Thornton, η οποία μας επιβεβαίωσε την πρόσληψη του κ. Κύρκου στο συμβουλευτικό κομμάτι της εταιρείας. Το εάν ο κ. Κύρκος θα ασχοληθεί με την τραπεζική εποπτεία και θα ελέγξει πρώην συναδέλφους του για λογαριασμό πρώην εργοδότη του, είναι ένα καλό ερώτημα.
    Αυτό διαβάσαμε στην Οικονομία της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. ο lobbystas.gr το αναπαράγει ακριβώς γιατί δείχνει την χρόνια παθογένεια μίας κατάστασης.
  Βέβαια υπάρχει το προηγούμενο που είχε αναδείξει ο lobbystas.gr στις 20/2/2013 για τον...Ταλαντούχο κ. Σάλλα και τους ανθρώπους του. Θυμίζουμε, πως από τον Δεκέμβριο του 2012 ο Ανθιμος Θωμόπουλος μετεγγράφηκε σε νευραλγική θέση του ομίλου Πειραιώς. Ο κ. Θωμόπουλος είχε διατελέσει


υψηλόβαθμος συνεργάτης της KPMG για μακρά περίοδο (1985-1998) προτού μετακινηθεί στην Εθνική. Στην KPMG νευραλγική θέση κατέχει η Μαρίνα Καπετανάκη, σύζυγος του κ. Θωμόπουλου. Το ότι η KPMG έχει ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ επίτροπος στον όμιλο της Πειραιώς προφανώς και είναι ΄΄διαβολική΄΄ σύμπτωση.
    Πολλές συμπτώσεις θα πείτε. Συμφωνούμε, πολλές οι συμπτώσεις!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: