Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ MOMENTUM;















Τα τρία τελευταία χρόνια ο Γενάρης έχει δώσει άμεση ή έμμεση κίνηση στο μαγαζί. Κάθε χρόνο για διαφορετικό λόγο. Είτε ξεκινά πολύ αργά μέσα στο Γενάρη και τρέχει το Φλεβάρη (έτσι έγινε πέρσι) ή δίνει την κίνηση του στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αρχές του 2011 έκλεινε ο κύκλος των μεγάλων αυξήσεων κεφαλαίων των τραπεζών και ταυτόχρονα, έπεσε πολύ χρήμα στο μαγαζί, προερχόμενο


από την οικογένεια Μουμπάρακ, εν όψει των γεγονότων που ακολούθησαν αμέσως μετά. Όταν τότε το αποκαλύψαμε, με διπλό ρεπορτάζ, κάποια βρωμόσκυλα της δημοσιογραφίας – αλητείας είπαν διάφορα μαζί με τα αφεντικά τους.
 
Πήραν τα α…….. μου πριν λίγες μέρες όταν η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου απάντησε θετικά στο ερώτημα των Αιγυπτίων, αποκαλύπτοντας πως οι δυο γιοι του Μουμπάρακ είχαν επενδυτικές και συμμετοχικές offshore στη Κύπρο. «Έπαιζαν» σε χρηματιστήρια συμμετείχαν σε αυξήσεις κεφαλαίων κ.τ.λ. Θα επανέλθουμε αλλά στην ώρα του. 

Τι δεδομένα έχουμε για τον φέτινο Γενάρη; Καταρχήν το PSI. Τον Φεβρουάριο λέχτηκε επίσημα ότι θα ξέρουμε. Μέχρι τότε λοιπόν πουλάμε προσδοκία. Χαμηλοί τζίροι του τελευταίου μήνα μπορούν και κρατούν τον Γ.Δ. σε αυτά τα επίπεδα. Πρακτικά δεν ύπαρχοι intraday παρά πραγματικές αγορές. Μέσα στην αγορά μεγαλοπασόκος insider εμπιστεύτηκε σε άλλο μεγαλολαμόγιο παίχτη «τον Φλεβάρη θα τρέξουμε το μαγαζί». Άρα ή θα το ξεφορτώσουν μέσα στο Φλεβάρη ή θα το σορτάρουν άγρια. Αρχή των πράσινων και μπλε απατεώνων είναι να παραμυθιάζουν πρώτα τους δικούς τους. Έτσι δεν λέγανε τα πασοκάκια πάρτε στα 3,5 ευρώ Εθνική θα τη πάμε 8; Μην ξεχνάτε μάζεμα γίνεται προς τα κάτω αλλά και προς τα πάνω. Η αγορά ανεβαίνει με λεφτά και πέφτει με χαρτιά. Τέλος ο άρχοντας των παπαγάλων επιμένει για 500 μονάδες. Άρα δεν θα το γράψει. (Με τα σημερινά δεδομένα).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: