Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΓΑΙΩΝ, ΚΤΙΡΙΩΝ, ΧΩΡΩΝ, ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ «ΒΙΤΡΙΝΑ» … ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ !!! (Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!)

Κάνω zapping στο χαζοκούτι. Βλέπω ένα γνώριμο και συμπαθές  πρόσωπο της τηλεόρασης να μου μιλά για εξελίξεις στην υγεία. Τώρα που κλείνουν νοσοκομεία σκέφτηκα θα έχει ενδιαφέρον να ακούσω τι θα μου πει η ΤV persona. Υγεία χωρίς ταλαιπωρία για όλους μέσω του ΕΥ Clup μου λέει. Πως θα γίνει αυτό; Μέσω της κάρτας υγείας. Α μάλιστα λέω. Με το σχετικό αντίτιμο. Λογικό. Αμέσως αμέσως  καταρρίπτεται το για όλους αλλά οκ. 

Γυρνώ σε άλλο κανάλι και πέφτω πάλι στη Νανά. Εδώ δεν είναι απλή διαφήμιση. Ολόκληρη εκπομπή. Την επομένη μια φίλη πέρασε νωρίς το πρωί να με πάρει γιατί είχε μια σοβαρή δουλειά την οποία έπρεπε να κάνουμε μαζί. Ακούγοντας ραδιόφωνο μπλοκαρισμένη μέσα στην κίνηση ακούω πάλι για την κάρτα. Μάλιστα όχι ως διαφήμιση αλλά ως «τοποθέτηση προϊόντος» (καλά δεν το λέω;). Το απόγευμα αφού έχω δει την διαφήμιση αρχικά σε κανάλια πανελλαδικής εμβελείας, μετά σε μικρότερα με τη μορφή εκπομπής και όχι σποτ και τέλος στο ραδιόφωνο όχι σε σποτ αλλά με τον δημοσιογράφο να την διαφημίζει λέω δεν ρίχνεις μια ματιά να δεις επιτέλους τι είναι αυτή η κάρτα. 

Η διαφημιστική καμπάνια τεράστια, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, πολλών χιλιάδων. Σίγουρα ξεπερνά τα 500.000 ευρώ. Μπαίνω στην ιστοσελίδα της κάρτας και διαβάζω.


SYNERGY CREATION Α.Ε.  ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη από επιχειρηματίες και επενδυτές της πόλης. Βασικός πυρήνας των δραστηριοτήτων της εταιρίας είναι ο χώρος της υγείας και συγκεκριμένα οι εισαγωγές - εμπορία ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, καθώς και η εκπόνηση και προώθηση προγραμμάτων υγείας για λογαριασμό τρίτων. Η έδρα της εταιρίας είναι στο ανακαινισμένο διατηρητέο επί των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή στο κέντρο της πόλης ενώ υπάρχει και το αυτόνομο call center δυναμικότητας 60 θέσεων εργασίας. Η εταιρία συνάπτει συνεργασίες με τις πιο σημαντικές διαγνωστικές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και με αρκετά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές. Tον Οκτώβριο του 2010, δημιουργείται το EY Club πρόγραμμα το οποίο εξασφαλίζει στα μέλη του πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής. 

Έκτοτε, και με απόλυτη αίσθηση του κοινωνικού έργου που επιτελεί, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του προγράμματος EY Club σε όλη την επικράτεια προσφέροντας σε χιλιάδες ανθρώπους αξιοπρεπείς και οικονομικές υπηρεσίες υγείας. Ολόκληρο το δυναμικό της εταιρίας κινείται με βάση τον άνθρωπο φροντίζοντας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τα στελέχή της είναι η μεγάλη δύναμη της. Πρόκειται για εξειδικευμένους επαγγελματίες προσεκτικά επιλεγμένους, με διαρκή στόχο και γνώμονα τον εμπλουτισμό των γνώσεών τους μέσα από καθημερινή εκπαίδευση προκειμένου να επιτυγχάνεται συνεχής και διαχρονική εξέλιξη. Διαθέτουμε ευέλικτο management, σύγχρονες εγκαταστάσεις, call center, μηχανογραφικά συστήματα ERP και CRM και εξειδικευμένα στελέχη. Η εταιρία διακρίνεται για την επιστημονική της αρτιότητα, την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της".  


Α μάλιστα λέω. Έχει αίσθηση του κοινωνικού έργου που επιτελεί με βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της εταιρίας να είναι ο χώρος της υγείας και συγκεκριμένα οι εισαγωγές - εμπορία ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, καθώς και η εκπόνηση και προώθηση προγραμμάτων υγείας για λογαριασμό τρίτων.

 Αρχίζω και μπερδεύομαι. 

Κοινωνικό έργο η αγοροπωλησία ιατρικών μηχανημάτων και η εκπόνηση προγραμμάτων υγείας ; με αυτόνομο call center δυναμικότητας 60 θέσεων εργασίας που το απαρτίζουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες; Αδελφούλη όπως καταλαβαίνεις κάτι δεν μου κολάει. Πάνω που με είχε πείσει η διαφήμιση. Κάνω έτσι και τι να δω; Ενώ μου λέει η εταιρία ότι ο βασικός πυρήνας είναι τα παραπάνω που αναφέρονται ανακαλύπτω ότι: 


Σκοπός της εταιρίας σύμφωνα με το καταστατικό της είναι τα βενζινάδικα, η εμπορία, μεταπώληση κυκλοφορία και διανομή πάσης φύσεως πετρελαιοειδών καθώς και των παραγώγων προϊόντων,  φωτοβολταϊκά, ενέργεια,  μεσιτεία παντός είδους ακινήτου, γαιών, κτιρίων, χώρων, οικοπέδων και εγκαταστάσεων, διεξαγωγή δημοσκοπήσεων, έρευνα αγοράς, παροχή εγγυήσεων σε επιχειρήσεις με τις οποίες έχει συναλλαγές και πολλά άλλα. 

Δηλαδή αδελφούλη όταν μου λέει για βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της η εταιρία όσα λέει, με κοροϊδεύει; Ψάχνω να βρω τα οικονομικά της εταιρίας αλλά δεν έχει στείλει ισολογισμούς στη νομαρχία προφανέστατα αφού δεν έχουν δημοσιευτεί. Από το 2009 ε. Α κύριε Στουρνάρα, Μαυραγάνη και λοιπούς θα σας μαλώσω.

 Άσε που η ίδια εταιρία δημιουργεί τράπεζα πληροφοριών με αυστηρά ιατρικά προσωπικά δεδομένα και ταυτόχρονα η ίδια κάνει έρευνες αγοράς και δημοσκοπήσεις. Πως το λες αδελφούλη; Τι δεν καταλαβαίνεται;                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: