Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ !!!
























Μόλις χτες ρωτούσε το Lobbystas.gr τον Διοικητή της ΕΥΠ κ. Θ Δραβίλλα αν έχει στα χέρια του λίστα ονομάτων Ελλήνων ή αλλοδαπών καταθετών, με καταθέσεις στην Ελλάδα ή το εξωτερικό αυτός ή η υπηρεσία, στην ανάρτηση με τίτλο "ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ … ΘΟΔΩΡΗ". 

 Ελάχιστες ώρες αργότερα το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,  ανακοίνωσε ότι η ΕΥΠ ζητά έλεγχο το συντομότερο δυνατόν από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα συγκυρία. 

Ποια συγκυρία άραγε εννοεί ο Διοικητής της ΕΥΠ; 

Χαράματα Πέμπτης προς Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου το Lobbystas.gr προανήγγειλε ρεπορτάζ με τον τίτλο ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ LOBBYSTAS.GR. ΟΙ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ – ΕΡΕΥΝΑ; ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΩΝ !!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ … 

Το πρωί της Παρασκευής αποπέμφθηκε από την ΕΥΠ ο προϊστάμενος της  Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας.

 Όμως τα περίεργα παιχνίδια της εξουσίας δεν σταματούν εδώ. Λίγα 24ωρα πριν το Lobbystas.gr στην ανάρτηση με τίτλο "ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;" «έφερνε» στην δημοσιότητα τα εξώφυλλα δυο τευχών της ΕΥΠ με τα στοιχεία της αρμόδιας διεύθυνσης και τα τηλέφωνα της ΕΥΠ !!! 

ΟΥΔEIΣ ΜΑ ΟΥΔEIΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΔΛΔ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που στην ανακοίνωση του μιλούσε για παραβίαση από την ομάδα ακτιβιστών “Anonymous” του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών …. ενώ διαπιστώνεται ότι αφορά υλικό, το οποίο, κατά κανόνα, ανταλλάσσεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων και πολλών δελτίων Γραφείων Τύπου.

Κυκλοφορούν 3.700 έγγραφα ελεύθερα και ο Βενιζέλος μιλούσε για δελτία τύπου των γραφείων τύπων !!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ στου Μαξίμου !!! Τι Λούνα Παρκ έχεις μαζέψει δίπλα σου Αντώνη; Πόσα Χάρβαρτ πρέπει να έχεις τελειώσει για να καταλάβεις τι παιχνίδι παίζεται στη πλάτη σου; Δεν θα το προεκτείνω το κλείνω εδώ. Τα υπόλοιπα έρχονται πάντα με την σφραγίδα του Lobbystas.gr. Σκεφτείτε ότι έχει αλλάξει ήδη η επόμενη μέρα πολλών … πριν το ρεπορτάζ.   
  

16-10-2013: Τη διενέργεια ελέγχου στις εγκαταστάσεις της Ε.Υ.Π. εισηγείται με επιστολή του ο Διοικητής της Υπηρεσίας κ. Θ. Δραβίλλας προς τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών κ. Α. Λαμπρινόπουλο     
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη διενέργεια ελέγχου στις εγκαταστάσεις της Ε.Υ.Π. εισηγείται με επιστολή του ο Διοικητής της Υπηρεσίας κ. Θ. Δραβίλλας προς τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών κ. Α. Λαμπρινόπουλο. Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών κ. Ανδρέα Λαμπρινόπουλο, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κ. Θεόδωρος Δραβίλλας εισηγείται τη διενέργεια ελέγχου από τη συγκεκριμένη Αρχή στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο κ. Δραβίλλας υπενθυμίζει ότι έχει παρέλθει περίοδος δύο ετών από τον τελευταίο έλεγχο που διεξήγαγε η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και δεδομένου ότι στο διάστημα που μεσολάβησε έχει λάβει χώρα αλλαγή στη Διοίκηση της Υπηρεσίας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα συγκυρία, επισημαίνει την ανάγκη διεξαγωγής του σχετικού ελέγχου το συντομότερο δυνατό. Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αναφέρει επίσης στην επιστολή του ότι η πρωτοβουλία εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και διαβεβαιώνει ότι παραμένει στη διάθεσή του κ. Λαμπρινόπουλου για κάθε συνδρομή που τυχόν απαιτηθεί για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση του έργου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: