Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ...

Αγαπητέ  Lobbysta,

Θα ήθελα να σου δώσω κάποια πληροφόρηση για τον Στουρνάρα και τα έργα του στην Alpha bank. 

Στην πρόσφατη συγχώνευση με την Εμπορική ο Κωστόπουλος δέχθηκε τις παρεμβάσεις του Στουρνάρα υπέρ Πασοκικών προσλήψεων στην Εμπορική για τη διάσωση τους στην Alpha
 .
Ιδιαίτερο παράδειγμα η Διεύθυνση οικονομικών μελετών στην οποία προΐσταται ο διάσημος οικονομολόγος Μιχάλης Μασουράκης της συμφοράς  και φίλος του διάσημου δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου ( για αυτό εμφανίζεται στο κανάλι συχνά) του Σκάι γνώριμος του Στουρνάρα απο τον ΙΟΒΕ, με υπασπιστή τον επίσης Πασόκο Δημήτρη Μαρούλη, ο οποίος για τις υπηρεσίες στο Δημήτρη Μαντζούνη για τη φορολογία ακινήτων (να μη πληρώνουν οι κατέχοντες) αποκαλείται μετά τη συνταξιοδότηση του (είναι 63 ετών) σύμβουλος διοίκησης

Σε αυτή τη διεύθυνση ήρθε να προστεθεί και ένας νέος ο Π.Κ από την Εμπορική, κοληταρήκι του Προβόπουλου από την Εμπορική και μαζί του ένας συφερτός ατόμων από την Εμπορική, όλοι με τηλεφώνημα του Στουρνάρα για να μη χαθεί το είδος των επιστημόνων . Ο Π.Κ του οποίου η σύζυγος εργάζεται στην τράπεζα Ελλάδος Σ.Λ. διατυμπανίζει την ισχύ του Στουρνάρα στην τράπεζα.

Για δική σου πληροφόρηση ο Μαρούλης, με τον Μονοκρούσο της Eurobank, έναν παροπλισμένο Πασόκο στο Υπουργείο Οικονομικών ονόματι Μασούρα (επιτροπή επιλογής ΤΧΣ) συμμετέχουν σε πρόγραμμα για την Ελλάδα του 2025!!!!!

Ο Μαρούλης γνωστός και ως τύπος που του αρέσει να κοιμάται στη διάρκεια της ημέρας εν ώρα εργασίας είναι συνταξιούχος αλλά για να γλιτώσει τη σύνταξη πείνας, γλύφει το Μαντζούνη, κυρίως με το θέμα των ακινήτων για να ανανεώνει συμβάσεις εργασίας.

Όλα τα δελτία φέρουν τις ευλογίες του Μαντζούνη ο οποίος αρέσκεται να κάνει πολιτική.

Αλήθεια δες τις προβλέψεις των διάσημων οικονομολόγων Μασουράκη Μαρούλη θα διαπιστώσεις είναι όλες αποτυχημένες. Αυτοί λοιπόν προσπαθούν να υποδείξουν τι θα πρέπει να γίνει στην οικονομία.!!!!!!


Ένα μικρό ρεπορτάζ αν ψάξεις θα βρεις λαβράκια!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Lobbystas.gr. Όλοι μας έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε «ρεπορτάζ». Είναι αναγκαίο να γίνετε για να αντιλαμβάνονται οι κύριοι, ότι στην τραγική εποχή που ζούμε, υπάρχει ένα μέσο που δεν κατευθύνεται από πουθενά. Δεν εξυπηρετεί κανένα φανερό - σκοτεινό πολιτικό, οικονομικό ή άλλου είδους συμφέρον. Καθημερινά κρίνεται το Lobbystas.gr από τους πάντες. Ανελλιπώς 7 μέρες την εβδομάδα επί 365 μέρες από τα τέλη του 2009. Δεν θα σώσει το Lobbystas.gr την Ελλάδα, όμως η παρουσία του μαζί με την δική σας δύναμη, αποτελεί εκείνο το μέσο που φωνάζει δυνατά στην αγορά, ότι κύριοι όταν πλέον στην σημερινή εποχή συνεχίζεται τα ίδια που κατέστρεψαν το τόπο, τότε ίσως είναι και λίγα τα όσα γράφουμε. 

Όσοι μείνουμε την επομένη μέρα πρέπει να έχουμε τη δύναμη και την σοφία, πρώτα ο θεός, σε όποιον είναι οφσάιντ και «πονηρός» να τον βγάζουμε στην σέντρα. 

Να υπάρχει η παρουσία μας σε αυτό το «νέο σύστημα» για αυτό το λόγο. 

Ο καθένας κάνοντας «ρεπορτάζ» από τον δικό του χώρο, διότι όπως έχουν αντιληφτεί πολλοί ή λίγοι Έλληνες η «πτωμαΐνη» και η φορμόλη εισχωρεί κάθε μέρα στη ψυχή και  στο σώμα του καθενός μας, όπως και των παιδιών μας. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε πολλά...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημητρης Μαρουλης, ετων 63? Συνταξιουχος ΟΑ, ο πρωην αμερικανοσπουδαγμενος γιος του δικαστη? Αυτος ειναι?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΙ ΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.