Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ QUIZάκια.

Tου “Αλιέως” 
       Γ@μώ τα lease back αδελφούλη, έγραφε στις 30/7 ο lobbystas φέρνοντας στο φως την υπόθεση των καταστημάτων της παλιάς Εμπορικής στην Πάτρα- στη μακροχρόνια μίσθωση με ευνοικότατους όρους φέρεται να εμπλέκονται η κ. Δάφνη Σημίτη και η κ. Κατερίνα Πελέκη - τζίφος ουδείς ασχολήθηκε (*),

          Στις 6/8 ο lobbystas ρωτούσε εάν ήταν ακριβείς οι πληροφορίες περί προκλητικών αμοιβών της Αλίκης ΔΟΥΛΗ- στενής συνεργάτου του υπουργού Οικονομικών, ειδικότερα δε για το σύνολο όσων έλαβε τον Μάιο- τζίφος ουδείς ασχολήθηκε.


            Στις 8/8 ο lobbystas ρωτούσε ευθέως, πλέον καθώς έχει ΄΄βρωμίσει΄΄η πιάτσα, εάν ο Π. Γερμανός εμπλέκεται καθ΄οποιονδήποτε τρόπο με τις εξελίξεις στους 902 TV και Fm.

             Σήμερα ο lobbystas ρωτά ευθέως την διοίκηση του ΤΧΣ, τον καθ΄ύλην αρμόδιο υπουργό εάν αληθεύουν οι πληροφορίες πως μεθοδεύεται ο διορισμός άλλων δύο προβεβλημένων στελεχών του χώρου στο γαλαντόμο Ταμείο.

(* ένα δροσερό ευχαριστώ στον infognomon.politics του Σάββα Καλεντερίδη, που έπαιξε το θέμα (με αναφορά στην πηγή και όλα τα σχετικά). 

Thanks Savas.



1 σχόλιο:

Διαχειριστής είπε...

Να είσαι καλά Λομπίστα, προχώρα.