Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ …

Ρίγη συγκίνησης από την συνέντευξη Στουρνάρα στο Μega. Ουρές στις τράπεζες από τους Έλληνες που τρέχουν με τα λεφτά στα τσουβάλια, υστέρα από την έκκληση του Γιάννη να πάμε τα λεφτά μας στους τραπεζίτες. Ελέγχεται η πληροφορία ότι δάκρυσε ο Γιάννης Κωστόπουλος από τις δηλώσεις του υπουργού …

«Αναγκαία αλλά όχι επαρκής συνθήκη η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Πρέπει να επιστρέψουν οι καταθέσεις. Περίπου 20 δισ. ευρώ που είναι κρυμμένα σε μπαούλα και στρώματα πρέπει να επιστρέψουν στις τράπεζες».

«Μην ακούτε καταστροφολόγους που μιλάνε για "κούρεμα" καταθέσεων. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Όσον αφορά στο «κόκκινα» δεν υπάρχει κίνδυνος για τις τράπεζες, καθώς επαρκεί το «μαξιλάρι» του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».

«Κάνω τη δυσκολότερη δουλειά πάνω στον πλανήτη όπως μου έχουν πει συνάδελφοι στο Eurogroup. Ωστόσο αισθάνομαι μια χαρά»

 «Λάβαμε τη στήριξη που επιθυμούσαμε από τις ΗΠΑ»

 «Συμπίπτουμε με τις ΗΠΑ με τη συνολική στάση της οικονομικής πολιτικής. Από μόνη της η λιτότητα δε φέρνει αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είναι πιστεύω αντιληπτό αυτό. Δεν λύνει τα προβλήματα της ευρωζώνης μόνο ό,τι κάνουν Πορτογαλία και Ελλάδα, πρέπει να αντιμετωπίσει και η ευρωζωνη τα βασικά της προβλήματα, πρώτον με τραπεζική ένωση, δεύτερον με οικονομική πολιτική που συνδυάζει ανάπτυξη και τρίτον με μια ενιαία αγορά χρέους. Ο Πρόεδρος Oμπάμα δε θα έπαιρνε το ρίσκο μιας θετικής δήλωσης αν δεν πήγαινε καλά η ελληνική οικονομία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: