Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ - MEGA.

Tου “Αλιέως”
      Στο καλύτερο σημείο ever φέρεται να βρίσκονται οι σχέσεις Βαρδή Βαρδινογιάννη- Αλέξη Τσίπρα/ΣΥΡΙΖΑ. (*)

Το πως θα αποτυπωθεί αυτό στον νέο ενημερωτικό STAR τι αντίχτυπο θα έχει στο MEGA ( όπου οι σχέσεις Τσίπρα - Πρετεντέρη είναι οι χειρότερες), τι πόντους μπορεί να αποφέρει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φανεί σύντομα.

   Τώρα γιατί πηγές και των δύο πλευρών (STAR-MEGA) επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός της παραίτησης του Β.Β από τον Τηλέτυπο είναι ένα καλό ερώτημα.  

Έτσι διαρρέεται, πως οι συχνές μετακινήσεις του στο Λονδίνο και στις εκεί υποχρεώσεις του, ήταν ο λόγος της  Βαρδινογιάννη από το ΔΣ του MEGA και την αντικατάστασή του από τον άνθρωπο της οικογένειας και πρώην πρόεδρο του καναλιού, Αντ. Θεοχάρη.


Οι πρακτικοί λόγοι που επικαλούνται - «επισήμως» τουλάχιστον - όλες οι πλευρές στο κανάλι, σε μια προσπάθεια να μειώσουν το γεγονός και να προλάβουν βιαστικά συμπεράσματα, ενισχύονται από την υπενθύμιση ότι η οικογένεια συμμετέχει κανονικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. 

Η άρνηση της πλευράς Μπόμπολα όμως να προχωρήσει η συγχώνευση MEGA - STAR και ταυτόχρονα η απόφαση της πλευράς Βαρδινογιάννη για αλλαγή του προφίλ του καναλιού της Κηφισιάς, εξακολουθούν να αποτελούν «αγκάθι» στις σχέσεις των δύο μετόχων. Οι οποίες θα δοκιμαστούν εκ νέου, όταν εγκαινιαστεί και επίσημα η στροφή του σταθμού στην ενημέρωση με την έναρξη του νέου δελτίου που θα είναι ευθέως ανταγωνιστικό προς αυτό του μεγάλου καναλιού!


 (*)  εκτίμηση του lobbystas και λόγω της  παρουσίας στο STAR της ρεπόρτερ Αννέτας Καββαδία η οποία  θα καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, κίνηση που υποδηλώνει την αντικειμενική διάθεση του καναλιού απέναντι στην Κουμουνδούρου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΟΛΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2012 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Προτιμότερος ο διάβολος που ξέρεις απ’ το διάβολο που δεν ξέρεις»
από τον Peri Majestic

http://attikanea.blogspot.com/2012/11/19-2011.html

Ανώνυμος είπε...


Το συγκεκριμένο θέμα όντως ΄ τρέχει΄΄ καιρό και για αυτό επικαιροποιείται σε κάθε νέα εξέλιξη.
Του olympia το θέμα- λόγω τιμής- δεν το έχω δει, άλλωστε δουλειά του έχουμε αναπαράξει αρκετές φορές με αναφορά στους συναγωνιστές.
Οπως και εκείνοι άλλωστε.
Για όποια παράλειψη υπήρξε η ευθύνη είναι δική μου και ζητώ συγγνώμη.
Συνεχίζουμε, όμως γιατί το συγκεκριμένο θεματάκι θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα επεισόδια.
ΑΛΙΕΥΣ