Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

KERIN ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ LOBBYSTAS;

Tου “Αλιέως”
Τι να υποθέσουμε εμείς στον lobbystas, αγαπητή μας Kerin διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο σου στους FT.
Πως έχει φτάσει μέχρι εκεί - στα ψηλά - η χάρη μας. Α μπα, δε νομίζω.

   Πέρα από τη πλάκα είναι χρήσιμο να γράφονται και στα διεθνή ΜΜΕ κάποια πραγματάκια γιατί με τα δικά μας ΄΄μπουκωμένα΄΄ ΜΜΕ (ναι,   αυτά τα εξαρτώμενα από τις τράπεζες, την Τρόικα και τους δανειστές) θα ξεχάσουμε σε ποιά χώρα ζούμε και σε ποιές καταστάσεις αναφέρονται οι πολιτικοί μας. Όσο φερέλπιδες και καλοπροαίρετοι και εάν είναι. .

     Γράφει λοιπόν, μεταξύ άλλων, η ανταποκρίτρια των FT στην Αθήνα,


πως ΄΄... η κρίση έφερε το τέλος του παλιού συστήματος και δημιούργησε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός νέου βασισμένου σε διαφορετικά κριτήρια, βάσει των οποίων εκείνοι που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους θα επιπλήττονται και εκείνοι που εργάζονται σωστά θα ανταμείβονται» δήλωσε στους F.T ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υποστήριξε πως οι απολύσεις στο Δημόσιο θα γίνουν με λογική και αίσθημα δικαιοσύνης. ΄
΄
    μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες κ. Μητσοτάκη μου.
 
Και το προφανές η Kerin Hope θυμίζει ότι ο κ.Μητσοτάκης είναι ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος έκανε χιλιάδες ρουσφέτια κατά τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας. (σ.σ. κατά γενική εκτίμηση τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο σόι σε τούτη δω την χώρα)

    Ωστόσο, ο νυν υπουργός υποστηρίζει πως θέλει να απαλλαχθεί μια και καλή ο δημόσιος τομέας από τις πρακτικές του παρελθόντος.


    σημ. σωστά κ. Μητσοτάκη, χτίζοντας την (υποτίθεται ) νέα Ελλάδα με τα περισσότερα από τα παλιά υλικά του χθες, που έφεραν την χώρα στο Αμήν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Lobystas

κανε μια ερευνα να μαθουμαι ποιος διορισε πιο πολλά. να μαθει και η κοπελια των FT την πραγματικοτητα δηλαδη...

και εσεις επισης να χαιρεστε οτι της ανοιξατε τα μάτια.