Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ FORTHNET ;

Tου “Αλιέως”
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, του internet και της συνδρομητικής τηλεόρασης αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι πίσω από τη σημερινή μεταβίβαση του ποσοστού 25,73% της ολλανδικής Delta Lloyd N.V. στη Forthnet βρίσκεται εταιρεία συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού.

    Αυτό διαβάζουμε στο bankingnews.gr και αυτό υποστηρίζει ο Πετράν.

     Όμως

     Ο Π  Γερμανός συμμετέχει με ποσοστό 10% στη Wind Hellas, οπότε οι εξελίξεις είναι εύλογες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό έχει  παρέλθει το... εμπάργκο και η ρήτρα ΜΗ  δραστηριοποίησης του  Π. Γερμανού στον χώρο των τηλεπικοινωνιών που είχε υπογραφεί προ 6 ε τ ί α ς  με την πώληση της αλυσίδας Γερμανός στην Cosmote.  Θυμίζουμε, ότι ο επιχειρηματίας πούλησε την αλυσίδα  Γερμανός στην Cosmote στο peak της αγοράς έναντι 1,3 δισ. ευρώ (!) υπόθεση που είχε απασχολήσει και δικαστικά την χώρα.

   Υπενθυμίζεται πως μέσω του ΧΑ διακινήθηκε πακέτο συνολικής αξίας 3.333.073 μετοχών της Forthnet. Πρόκειται για το 25,73% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

    To πακέτο στη Forthnet πραγματοποιήθηκε στην τιμή των 1,10 ευρώ ανά μετοχή, που σημαίνει ότι έγινε με premium περί το 100% σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων 90 ημερών, και σημαντικά υψηλότερα από την τρέχουσα τιμή στο ταμπλό του Χ.Α! 
 

     Άραγε είναι ο Π. Γερμανός πίσω από την συμφωνία και εάν ναι θα φανεί άμεσα ή σε... εύθετο χρόνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: