Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΙΧΤΟΙ ...

Tου “Αλιέως”
Αν είναι δυνατόν. 

Οι  μεγαλοπαράγοντες, που διαφέντεψαν τον τόπο τις τελευταίες δύο δεκαετίες να αναλαμβάνουν εκ νέου θέσεις στην (υποτίθεται) νέα εποχή της νέας Ελλάδας, κατά Αντ. Σαμαρά. Αυτοί, που φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του τόπου, πιάνουν και πάλι τα πόστα σε άλλα υπουργεία, σε άλλες τράπεζες, σε άλλες χρυσοαμοιβόμενες καρέκλες.


    Διαβάζουμε, πως ο Απ. Ταμβακάκης είναι πολύ κοντά  στο να συμφωνήσει για την απόκτηση της  IBG, πως συζητά και για την Λαική ΑΕΔΑΚ. Προφανής η φιλοδοξία του, να στήσει πάλι ένα τραπεζο μάγαζο, να κάνει δουλειές, να είναι μέσα στην αγορά. Ποιός ο Απ. Ταμβακάκης ο σύμβουλος του ΓΑΠ, ο τραπεζίτης του Λάτση, ο παράγοντας  που αναμφίβολα φέρει τις ευθύνες του για τη Εθνική, τα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Παρών, απ΄ ότι διαβάζουμε επίσης, ο Νικ. Καραμούζης ο οποίος φέρεται να συζητά με τον Μιχ. Σάλλα για την Γενική.

Η δουλειά δεν έχει κλείσει, λογικό είναι ο Νικόλας να αναζητεί κάτι μεγαλύτερο, πιο glamour από την πάλαι ποτέ τράπεζα των στρατηγών, κοτζάμ Eurobank ήταν για τόσα χρόνια αλλά ψάχνεται. Έχει και αυτός, όπως η πλειονότητα των ανθρώπων του συστήματος, τις ευθύνες του. 
Και όμως επανέρχονται, δηλώνουν παρόντες, συστήνουν funds (προφανώς τα Πόθεν Εσχες τους δικαιολογούνται μέχρι ευρώ, δεν το συζητώ), εμφανίζονται και πάλι τιμητές.

Και κήνσορες υπέρ της νέας ημέρας, που χτίζεται με τα μπάζα των προηγούμενων, χρεοκοπημένων κατασκευών.

Τον Θεό τους, δεν έχουν οι άνθρωποι. Άπαιχτοι.          



Δεν υπάρχουν σχόλια: