Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ...

Tου “Αλιέως”
Διάνα έκανε και πάλι ο Γ. Στουρνάρας. Σε δόσεις η ΄΄κουρεμένη΄΄ δόση, μόνο 6,8 από τα 8,1 δις ευρώ δίνουν οι δανειστές, δηλαδή ο W. Scheuble οι Γερμανοί. Με την πρώτη δόση μετά το πολυνομοσχέδιο.

   Τι έλεγε μόλις τις 25 Ιουνίου ο τσάρος της Οικονομίας μας, ΄΄η επόμενη δόση των 8,1 δις ευρώ αναμένεται να εκταμιευτεί προς τα τέλη Ιουλίου΄΄. Εύστοχα Γιάννη μας, για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες όπου η μία... ευστοχία σας διαδέχεται την άλλη.

   Γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι η απόφαση του eurogroup προβλέπει εκταμίευση της πρώτης δοσης των 2,5 δις ευρώ έναντι 3 δις ευρώ που αναφέρεται στο Μνημόνιο και 3,8 δις ευρώ που ήταν το αρχικό αίτημα της Ελλάδας. Η δε τελευταία δόση προγραμματίζεται να εκταμιευθεί για τον Οκτώβριο δηλαδή μετά τις γερμανικές εκλογές της 22 ας Σεπτεμβρίου, οπότε μην παίρνεται και όρκο εκεί στην Συντάγματος.

    Με το έτσι θέλω η Γερμανία ΄΄κουρεύει΄΄ 1,3 δις ευρώ για μετά τις εκλογές τους και το Μαξίμου το...καταπίνει αμάσητο.

Το δε υπουργείο Οικονομικών περί άλλων τυρβάζει.

      Είναι άξιον απορίας, πως από τα συστημικά Μέσα και τα MEGAλα κανάλια ουδείς απέδωσε επακριβώς τι διαδραματίστηκε στο eurogroup και την ΄΄γαργάρα΄΄ του Μαξίμου και του υπουργείου Οικονομικών. Ουδείς δε μπήκε στον κόπο να θυμίσει τι έλεγε μόλις στις 25/6 ο Γιάννης Στουρνάρας.



Μόνον ένας- και προς τιμήν του παλληκαριού- ο Αλέξανδρος Κλώσσας στην Ελευθεροτυπία είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Προφανώς ο νεαρός ούτε σε κανά pay roll θα είναι, ούτε άνωθεν εντολές θα εκτελεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: