Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ...

Και ξαφνικά ο Στουρνάρας μας ενημερώνει ότι οι Γερμανοί έχουν στείλει στοιχεία για φορολογικούς κατοίκους του Λουξεμβούργου, από τον Σεπτέμβριο του 2012 με καταθέσεις σε συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του Λουξεμβούργου. Τα στοιχεία αυτά «περιήλθαν αυθορμήτως» όπως  επιβεβαιώνεται από το έγγραφο του  Στουρνάρα μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη, Ασημίνας Ξηροτύρη και Βασίλη Οικονόμου, για την πορεία της έρευνας, με δεδομένο ότι αυτή ανατέθηκε στο ΣΔΟΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του ρεπορτάζ μας, το μαγαζάκι στο Λουξεμβούργο είναι, ποιο άλλο, το γνωστό μας private bank. O Γιάννης μας λέει ότι η προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί το ΣΔΟΕ στα στοιχεία που αφορούν καταθέσεις Ελλήνων στο Λουξεμβούργο καλύπτεται από το φορολογικό απόρρητο και τη μυστικότητα της δικαστικής προδικασίας.

Μωρέ τι μας λες. Αλήθεια ε; Και εγώ που νόμιζα ότι καλύπτεται από το ιατρικό απόρρητο.

Προσέξτε τώρα γιατί το παιχνίδι είναι χοντρό. Στη μεν λίστα Λανγκάρτ είδαμε όλο το σήριαλ κατόπιν της δημοσιοποίησης της από τον Βαξεβάνη. Το παραμύθι ποιο ήταν; Ότι ήταν προϊόν υποκλοπής αρά υπήρχε θέμα. 
Τώρα που οι Γερμανοί έγιναν αυθόρμητοι και το προϊόν δεν προέρχεται από υποκλοπή η λίστα Λουξεμβούργου είναι στα χέρια του ΣΔΟΕ, του Μαυραγάνη και στου Μαξίμου.

 Γιατί απλά το private bank είναι του Λάτση.

Πρόθεση τους να ανακοινώσουν μετά το πέρας των ερευνών του ΣΔΟΕ ότι όλα έχουν καλώς. Όπως έγινε με την λίστα του Λιχτενστάιν. Τη θυμάστε; Δεν πρόεκυψε τίποτα από τον έλεγχο της. Και εκεί πάλι το private bank του Λάτση ήταν.

Μήπως ήρθε η ώρα τώρα που πλέον οι Γερμανοί γίνονται αυθόρμητοι να δούμε εκπλήξεις ή θα παραμείνουμε μαλάκες θεατές στο χιλιοπαιγμενο έργο, ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΠΟ...

Υ.Γ. Δυστυχώς έως τώρα δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή με τη πηγή μου στο “Frankfurt” στο μεγάλο «πύργο». Ελπίζω να έχω νεότερα και να επανέρθω. Έχω μια διαίσθηση ότι λόγο καλοκαιριού και αυθορμητισμού των Γερμανών … να σας κάνω το τραπέζι με αστακούς και κόκκινα σταφύλια … αρκεί έχω το μενού με τη λίστα...          
           



Δεν υπάρχουν σχόλια: