Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΩΩΩΧ! ΠΛAΚΩΣΑΝ ΟΙ ... ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ.

Tου “Αλιέως”
Στην συνεισφορά της ελληνικής ναυτιλίας στην βιώνουσα οικονομική κρίση «χαιρέτισε» ο Πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, υπογράφοντας με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μνημόνιο ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ προσφοράς προς το ελληνικό δημόσιο. 
   
 Ειδικότερα, μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης του Αντ. Σαμαρά με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κατά την διάρκεια της οποίας παρόντες ήταν και οι υπουργοί Οικονομικών και Ναυτιλίας, ο πρωθυπουργός διαμήνυσε, πως 

«Σε αυτήν τη δύσκολη καμπή του Τόπου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Έλληνες εφοπλιστές για αυτήν την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συνεισφορά τους στον Προϋπολογισμό και στην Εθνική προσπάθεια. Η  συμφωνία για την ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ, δική σας συμμετοχή στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 90% του Στόλου υπό την Ελληνική Σημαία και του 65% του Στόλου με ξένη σημαία, είναι, πραγματικά, συγκινητική και αποδεικνύει ότι, πράγματι, η Ναυτιλία σε όλες τις κρίσιμες, τις δύσκολες περιόδους του Έθνους ήταν πάντοτε, ως Εθνικός Πρωταθλητής, άλλωστε, μία δύναμη πατριωτισμού»
  
    Ωωωωωπαααααα! ρε...πατριώτες για να μην μας περνάτε για μ@λ@κες, ποιά ακριβώς είναι
η...πατριωτική συνεισφορά του εφοπλισμού στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. ΜΕΓΕΘΗ και ΠΟΣΟΣΤΑ παρακαλώ....

  σ.σ. Αντ. Σαμαρά, από επιτυχία σε επιτυχία πάμε. Από το ρίσκο, που ανέλαβες να εξαγγείλεις εσύ ο ίδιος - κοτζάμ πρωθυπουργός - την πιλοτική  μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από το 23%, το να παρουσιάσεις σαν...εθνική επιτυχία τα 100 εκατ. ευρώ (*) δάνεια που κόμισε ο Β. Σόιμπλε μέχρι την εθελοντική συνεισφορά των...πατριωτών εφοπλιστών.

 Έχετε τρελλαθεί παντελώς εκεί στο πρώτο υπόγειο του Μαξίμου.


  (*) περί τα 100 εκατ. ευρώ ΘΑ δανείσει η γερμανική πλευρά, γύρω στα 350 η ελληνική. Άσε που ο ρόλος της KfW ελέγχεται. Άσε, που μόνο τα πρόστιμα κατά της Siemens όπως είχαν εκτιμηθεί από την Κοινοβουλευτική έρευνα του σκανδάλου ξεπερνούσαν τα 2 δις ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: