Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....

Tου “Αλιέως”
Αποφασισμένος να προχωρήσει στη...μεταρρύθμιση του Δημοσίου εμφανίζεται ο νέος υπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος λόγω του άχαρου ρόλου των απολύσεων εκατοντάδων εργαζομένων δεν κοιμάται τα βράδυα.

     Και μιλά για αξιοκρατία ο φέρελπις πολιτικός, για διορισμούς και τα τοιαύτα.

Ποιός όμως; 

Αυτός που ερχόμενος από το εξωτερικό αρχές του 2000 εργάστηκε στην Alpha Ventures θυγατρική της Alpha Bank.

Για να ακολουθήσει μία σχεδόν 3ετία (Ιαν.2001- Απρ. 2003) στον όμιλο της Εθνικής. Επί θητείας του αξέχαστου Θεόδ. Καρατζά, επί πρωθυπουργίας Κ. Σημίτη. Και μάλιστα ως διευθύνων σύμβουλος στην Εθνική Επιχειρηματικών Θεμάτων, θυγατρική που προωθούσε- χρηματοδοτούσε επιχειρήσεις στα Βαλκάνια, Ν.Α Ευρώπη (*).


      Προφανώς ο άτεγκτος πλέον ως Υπουργός κ. Μητσοτάκης στη Εθνική δεν προσελήφθη ούτε με ΑΣΕΠ ούτε μόνον λόγω της αξιοσύνης του. Θα διαδραμάτισε ρόλο για την πρόσληψη του στην (τότε κρατική και παντοδύναμη) Εθνική και η Οικογένεια και οι σχέσεις Σημίτη-Μητσοτάκη και τα ρουσφέτια Καρατζά (και ) στον Σημίτη.


        Κοίτα ποιος μιλάει....(*) επρόκειτο για εκείνα τα τμήματα των τραπεζών, που χρηματοδότησαν την επέκταση των ελληνικών επιχειρήσεων, που στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι ΄΄έκαψαν΄΄  εκατοντάδες εκατομμυρίων σε σχεδιασμούς-χίμαιρες.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Σωστός, πολύ σωστός γιατί
απ΄ ότι φαίνεται περισσεύει η κοντή μνήμη σε πολλούς.
Ε όχι δα και πορφυρογέννητος επαγγελματικά, να κραδαίνει τώρα τη μάχαιρα των απολύσεων και να επικαλείται το κακό Δημόσιο.
Ποιός ο γόνος μίας οικογένειας, που από τον παππού Κωνσταντίνο είχε αναγάγει το ρουσφέτι σε phD.

Ανώνυμος είπε...

Δρακουλογυίος: «Δεν είμαι ο υπουργός των απολύσεων, αλλά της αξιολόγησης με κινητικότητα έστω και με πίστωση η μίζα »

Αυτό το Δρακουλοπαίδι που δεν έχει δουλέψει ποτέ ως τώρα στην ζωή του και που αν δεν είχε ως βασικό προσόν το οικογενειακό του όνομα δεν θα το γνώριζε κανείς, καλείται από την τρόικα και τον ντόπιο ”σουλτάνο”-τοποτηρητή της να απολύσει, να στείλει στην ανεργία, να καταστρέψει κάμποσες χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Πώς και από πού νομιμοποιούνται άνθρωποι ανεπάγγελτοι, μιζαρπάχτρες, χαραμοφάηδες, τσογλάνια πραγματικά, να καθορίζουν τις ζωές και τις τύχες άλλων ανθρώπων;

Ειλικρινά, υπάρχει έστω και ενας που πιστεύει ότι αυτός ο δημοσυντήρητος επίγονος θα εξορθολογήσει τη διοίκηση και τη χώρα?