Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΦΕΛΕΙΑ ; ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ; Ή ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ ; ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;
















Η περίοδος αβεβαιότητας για το τραπεζικό μας σύστημα έκλεισε, με την αποκατάσταση των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας, δήλωσε σήμερα με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών της Τρ. Πειραιώς στο ταμπλό του Χ.Α. ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Στ. Λεκάκος.

 «Από εδώ και πέρα ξεκινάει η προσπάθεια για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων των επιχειρήσεων, με όρους ανταγωνιστικούς και με στόχο την ουσιαστική συμβολή του τραπεζικού συστήματος στην προσπάθεια ανάταξης της ελληνικής οικονομίας» προσέθεσε ο κ. Λεκάκος. 

 Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Χ.Α., κ. Σ. Λαζαρίδης, σημείωσε ότι με την εισαγωγή των νέων μετοχών και των warrants της Τρ. Πειραιώς κλείνει ο κύκλος της ανακεφαλαιοποίησης και ανοίγει ο δρόμος για την κινητοποίηση και τη μεταφορά πόρων από το χρηματοπιστωτικό σύστημα στην πραγματική οικονομία. «Ελπίζω να βρεθούν σύντομα λύσεις για τη μεταφορά πόρων στην ανάπτυξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΕΛΕΙΑ ; ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ; Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ ; ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΛΕΝΣ ΛΟΜΠΙΣΤΑ.
ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

ΕΔΩ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΤΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ κυριοι ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΨΕΜΜΑ ΔΥΝΑΤΟ.