Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ - ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (6 ΙΟΥΝΙΟΥ) - ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ GRECOVERY ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ GREXIT ...

Tου “Αλιέως”  

Τι δήλωνε τότε ο πρωθυπουργός προφανώς εισακούοντας τις συμβουλές της επικοινωνιακής ομάδας - παιδική χαρά - Μαξίμου (Μουρουτο – Σταμάτηδο - Λαζαριδαίων)

   Το σενάριο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ απλώς ΔΕΝ  υφίσταται, τόνισε με κατηγορηματικότητα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις που έκανε μετά την συνάντησή του με τον Φινλανδό ομόλογό του Γιούρκι Κατάινεν και πρόσθεσε ότι κανείς δεν μιλά πια για grexit αλλά για grecovery (sic!)

 «Δεν κοιτάζω πίσω, κοιτάζω μπροστά», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «εμείς πρέπει να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τους στόχους του προγράμματος και να έχουμε μία επιτυχία για την Ελλάδα, που θα είναι και επιτυχία της Ευρώπης. Δεν είμαι αισιόδοξος, είμαι πραγματιστής, πατάω γερά στα πόδια μου. Η Ελλάδα περνάει στο αισιόδοξο σενάριο, θέλουμε να την βγάλουμε από την κρίση και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, το γρηγορότερο».

Ο κ. Κατάινεν μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που περνούν οι Έλληνες και σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει ισχυρή ηγεσία, έχει πάρει σκληρά μέτρα και έχει επιβάλλει φόρους, αλλά, ΗΔΗ φαίνονται αποτελέσματα.

σ.σ. Χρύσανθε πολύ φοβούμεθα, εδώ στον lobbystas, πως οι συμβουλές σου προς τον πρωθυπουργό είναι τόσο ορθές και αποτελεσματικές όσο οι χρηματιστηριακές σου διδαχές, θυμάσαι ε; τότε, ναι! 

   Παιδιά συνεχίστε έτσι, αν μη τι άλλο ο κόσμος παρόλι την δυσανεξία του αρχίζει και διασκεδάζει, γελάει με τα καμώματα σας.
 

  Α! Γιάννη με το δεύτερο ΄΄ακούρευτο΄΄ που έρχεται τι γίνεται.

 Άραγε συζητήθηκε και αυτή η λεπτομέρεια στην τελευταία επίσκεψη του πολύ G. Soros στην Αθήνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΜΠΙΣΤΑ ΤΕ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ [ΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΙ ΑΣΤΟΙ ΤΗΣ Ν-ΔΟΥΛΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ.
ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΣ