Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ...

Του Νίκου Πάσχου

Έχεις την καλοσύνη κ προϊστάμενε, που δεν βρήκες τίποτα το μεμπτόν εσύ και το ΣΔΟΕ στο Λιχτενστάιν, να μας πεις για την PATELLA FINANCE ESTABLISHMENT (με έδρα το Λιχτενστάιν) τι σχέση έχει με τη λίστα Λαγκάρντ; Τι σχέση έχει με το Χρηματιστήριο; Πόσα  είχε ο περιβόητος λογαριασμός της  Capital Manager Advisors (CMA) Multi Hedge Ltd μεταξύ 2005 και 2007 στη λίστα Λαγκάρντ; Πόσα φυγαδεύτηκαν στην EFG International του Λάτση όταν αγοράστηκε το 2006; ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ;  



Πάμε να δούμε με λεπτομέρειες το ρεπορτάζ. 

Τον Αύγουστο του 2001 η PATELLA FINANCE ESTABLISHMENT πουλάει την συμμετοχή της στην Μουριάδης που είναι 1,50%. 

Προς το παρόν, κρατάμε σε αυτή τη φάση του ρεπορτάζ αυτό και μόνο. Το Lobbystas.gr γνωρίζει τον ιδιοκτήτη της offshore και την παρουσία του στο χρηματιστήριο και στην ελληνική οικονομία. 

Επειδή το σημερινό ρεπορτάζ θα δημιουργήσει τεράστιο θέμα σε συγκεκριμένα πρόσωπα, θα μου επιτρέψετε να προστατεύσω τον εαυτό μου και να κρατήσω και μεγάλη ουρά στο ρεπορτάζ. 

Η PATELLA FINANCE ESTABLISHMENT είναι active με έδρα το Λιχτενστάιν και company code FL-0001-012-665-9. “Συμμετέχειστην Capital Manager Advisors (CMA) ως Beneficial owner (δικαιούχος). 


Από τον λογαριασμό της CMA διακινούνται στην διετία 2005 – 2007 ποσά με την επισήμανση ότι «η τράπεζα έχει την ένδειξη ότι τα δεδομένα που σχετίζονται με τα υπόλοιπα των λογαριασμών θα μπορούσε να «τεθεί σε κίνδυνο» από το Νοέμβριο του 2005 μέχρι το Φεβρουάριο του 2007». 

Με απλά ελληνικά να φυγαδευτούν.
  
Η λίστα Λαγκάρντ και η λίστα Λιχτενστάιν έχουν άμεση σχέση. 

Τώρα το πως έχουν διακινηθεί τα εκατομμύρια, που πήγαν και σε ποιους, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και πάντως όχι του ΣΔΟΕ και των αρμοδίων αρχών, γιατί όπως μας έχει  ενημερώσει ο προϊστάμενος, δεν βρέθηκε τίποτα στο Λιχτενστάιν. 

Είχε δίκιο τελικά ο ΓΑΠ όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν. Είναι αυτά που δεν φορολογούνται όμως ποτέ και βέβαια ποτέ δεν μαθαίνουμε και με πόσο ιδρώτα και κόπο έχουν βγει ...

4 σχόλια:

ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΗΣ είπε...

CMA Technology Venture

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΦΩΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ?????

Lobbystas.gr είπε...

Αγαπητέ μου είσαι βαθιά ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ … αν έχεις μείνει εκεί

ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΗΣ είπε...

Εγω μπορει να είμαι νυχτωμένος αλλα και εσυ βγαζεις κάποια ρεπορτάζ που τα αφήνεις μισά. Ακόμα θυμάμαι το θέμα με την δολοφονία του κοσμηματοπώλη που υποτίθεται ότι θα είχε και συνέχεια.....

1 χρόνο τώρα στο Α' μέρος είναι...

Ανώνυμος είπε...

lavonos anstalt?