Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ....

Tου “Αλιέως”
Σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια έχει επιδοθεί το σύστημα, προκειμένου να ΄΄τσιμπήσουν΄΄ οι μικροεπενδυτές και το λεγόμενο πόπολο μπας και συμμετάσχει στις αυξήσεις κεφαλαίου της Alpha Bank, της Πειραιώς και της Εθνικής.

Οι κάθε λογής μεγαλόσχημοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, πως το μέρος του ελάχιστου απαιτούμενου ποσοστού που ΔΕΝ θα καλύψει το πόπολο ΘΑ πρέπει να το καλύψουν οι ίδιοι.

  Και εάν κρίνουμε από τις τελευταίες κινήσεις των μελών των δ.σ. της Alpha Bank και της Πειραιώς οι άνθρωποι όχι μόνον ΔΕΝ βάζουν το χέρι στην τσέπη τους αλλά προχωρούν σε εμφανείς (και αφανείς υποψιαζόμαστε) πωλήσεις μετοχών τους. Ενδεικτικά η Alpha Bank ανακοίνωσε στις 10/5 την πρόθεση πώλησης έως 15 εκατ. μετοχών από μέλη του δ.σ.. Στη συνεδρίαση της Παρασκευής έγιναν πακέτα 14.194.072 μετοχών ήτοι του 2,65% του μετοχικού κεφαλαίου.

Δηλαδή οι λεβέντες των τραπεζών την ώρα, που προσπαθούν να δελεάσουν το πόπολο να βάλει το χέρι στην τσέπη οι ίδιοι ξεπουλούν για να βρουν...τάχα την απαραίτητη ρευστότητα ή ακόμη να κερδοσκοπήσουν με τα warrants.

   Κοροιδία στην ψύχρα για πολλοστή φορά από τους λεβέντες των τραπεζών. Το ίδιο το σύστημα, που με τις μεθοδεύσεις του άφησε εκατοντάδες μετόχους της Proton Bank και της AteBank με το...μουτζούρη στο χέρι και περίπου 70.000 μετόχους του ΤαχυδρομικούΤαμιευτηρίου με χιλιάδες χαρτιά...ταπετσαρίας.

    Αυτοί είναι οι ίδιοι, οι λεβέντες των τραπεζών, που αφού έλαβαν το...συγχωροχάρτι των δανειστών (για να διατηρήσουν τις μικροεξουσίες τους) επανέρχονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτε σε αυτή την χώρα. Σαν να μην ευθύνονται οι ίδιοι για την κατάντια του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της ΄΄ασφυξίας΄΄, που κυριαρχεί στην αγορά.

2 σχόλια:

spikour είπε...

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως οι τρπεζίτες μας είναι γάτες με πέταλα. Αν και γνώριζαν τις ανάγκες τους για ρευστότητα εδώ και καιρό,
λόγω των αυξήσεων που έρχονταν, κανένας δεν πούλησε κοντά στα χαμηλά, ή στη διαδρομή. Στα ψηλά ή κοντά σε αυτά. Ή να είσαι ή να μην είσαι. Τώρα εμένα που πάει ο νους μου πως μπορεί να ήξεραν ή και να έστησαν το παιχωίδι στα χαρτιά τους και τις διαδρομές τους θα με πείτε με το δίκιο σας κακοπροαίρετο......

Ανώνυμος είπε...


Ελα και εσύ, τι είναι αυτά που υπονοείς. Οχι μόνο κακοπροαίρετο αλλά και δόλιο κατά του ευγενούς τραπεζικού μας συστήματος σε βρίσκουμε.
Ακούς εκεί οι τραπεζιτες μας και insiders. Α πα, πα!

ΑΛΙΕΥΣ