Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΤΑ ΑΓΡΥΠΝΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΤΟ ΛΑΤΣΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ...


Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Χτες παραιτήθηκε από το Δ.Σ της Εθνικής ο Μητροπολίτης Θεόκλητος.

 Ο Σεβασμιότατος είναι φίλος του Αποστόλη, ξέρετε του Ταμβακάκη.

 Και οι δυο «ανήκουν» στην αυλή του Λάτση.

Στην τελευταία ΑΜΚ της Εθνικής συμμετείχε η Εκκλησία με 12 εκ. Υποθήκευσε περιουσιακά στοιχεία στην Βουλιαγμένη, αυτά που ο Αρχιεπίσκοπος χάρισε στο ελληνικό δημόσιο και πήρε το πακέτο από την Εθνική για να το ρίξει στην Εθνική. 

Στην Εκκλησία έμειναν οι μετοχές με την αξία τους να αποτιμώνται σε φραγκοδίφραγκα (ετοιμάστε δίσκο για την εκκλησία !) και την δανειακή σύμβαση κλειδωμένη στο χρηματοκιβώτιο του Τουρκολιά.

 Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος διαμήνυσε στον Αλέκο ότι φράγκα για την αύξηση δεν υπάρχουν, αλλά είναι βέβαιος ότι θα βρεθεί λύση. Είναι μεγάλη η αγκαλιά της Εθνικής. Ο Αλέκος του απάντησε ότι ήδη υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι (έχει σκάσει ήδη;) με το δάνειο της εκκλησιάς, αλλά επειδή είναι καλός χριστιανός το κρατά κλειδωμένο στο χρηματοκιβώτιο. 

Εκεί ο Σεβασμιότατος έκανε την κίνηση ματ.

 Το προηγούμενο βραδύ δείπνησε  με τον Αποστόλη. Ο Αποστόλης ήταν αυτός που μαγείρεψε την δανειακή  σύμβαση (επί ημερών του έγινε η ΑΜΚ) με τέτοιο τρόπο ώστε να φυλάσσετε εξ αρχής μόνο στο χρηματοκιβώτιο !!!

Δασκάλεψε τον Μητροπολίτη για κάθε του κίνηση ώστε να φτάσει τον Αλέκο στο Checkmate. Ο Ιωαννίνων λοιπόν εκνευρισμένος γυρνά στον Αλέκο και του λέει. 

Εκβιάζεις την Εκκλησία τέκνο μου; Ως καλός χριστιανός έχεις χρέος, ενώπιων θεού και ανθρώπων να βοηθήσεις για την ΑΜΚ. Είσαι ο εκλεκτός μας. Έχεις χρέος. Πάρε τον καπετάνιο τώρα μπροστά μου τηλέφωνο, να σε διαβεβαιώσει ότι ο ελληνισμός (εννοεί την εκκλησία και τους εφοπλιστές) είναι μια γροθιά. Ο Αλέκος όμως δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει του καπετάνιου γιατί του το είχε κλείσει στα μούτρα πριν λίγες μέρες. Παρακάτω θα σας πω γιατί. 

Έτσι ο δασκαλεμένος Μητροπολίτης παραιτήθηκε κηρύσσοντας παμψηφεί μεγαλομέτοχο της Εθνικής τον Λάτση, με την εκκλησία και τα ασφαλιστικά ταμεία εκτός και τον γίγαντα ελληνικά λαό, να πληρώνει, για τον έναν και μοναδικό Λάτση, φίλο πάντα της Deutsche Bank κατά το παρελθόν, αλλά ως φαίνεται και κατά το μέλλον.

Μεσημέρι Κυριακής και ο Αλέκος, με τον καπετάνιο, τον εξ Αιγύπτου και άλλους εκλεκτούς των "θαλασσών" συνεδριάζουν.

Δεν τους απασχολεί μόνο το πώς θα γίνει η ΑΜΚ αλλά έχουν θέμα που πρέπει να κλείσει οπωσδήποτε. Τα δάνεια των εφοπλιστών από την μεγάλη μας φίλη. Εκ των πραγμάτων, ο άνθρωπος τους ο Αλέκος, πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Πώς να δώσεις νέο δάνειο όταν το προηγούμενο έχει γίνει θαλασσοδάνειο αφού μηδένισε το χαρτί και οχι μονο;  Ο Αλέκος υπόσχεται γρήγορα να δώσει λύση γιατί ο χρόνος πιέζει. Έχει άσσο στο μανίκι και θέλει να καθαρίσει την παρτίδα με ψηλά το κεφάλι.

Ο Αλέκος είναι ο εμπνευστής της περιβόητης απαλλαγής ευθυνών κ.τ.λ των δ.σ των τραπεζών. Η ΑΤΕ και τα


δάνεια στα πολιτικά κόμματα ήταν η βιτρίνα, αφού το μεγάλο αγκάθι είναι τα δάνεια των εφοπλιστών από την Εθνική. Για αυτό ο καπετάνιος του έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο όταν ξέσπασε ο ντόρος. Η συνέχεια επί του Lobbystas.gr ...  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις και κάποια άρθρα πιο απλά / που να τα λένε πιο λιανά; Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το τί πως γιατί αυτών που γράφεις, και εμείς, μεγαλομαλάκες μικροί πολίτες. Το υπόβαθρο για να είναι πιο χρήσιμα όλα όσα γράφεις. Ευχαριστώ.