Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ...

Tου “Αλιέως”
Για χοντρή κόντρα Ν. Νανόπουλου- Νικ. Καραμούζη, μου έκανε λόγο χθες πολύ φίλος- γνώστης- με άκριες που δεν χωρούν την παραμικρότερη αμφισβήτηση.
 
Με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Eurobank, δηλαδή όσα ακολούθησαν την αποχώρηση Σπ. Λάτση- φορτώνοντας περί τα 2,2 δις ευρώ στις πλάτες του Δημοσίου και το ΄΄κουφάρι΄΄της τράπεζας του στην Εθνική ( δηλαδή και πάλι στο Δημόσιο (*) μέχρι το φιάσκο με την ΕΤΕ ο ποπολάρος Καραμούζης φέρεται να κατηγορεί τον Comme il Faut κ. Νανόπουλο, για εγκατάλειψη του ΄΄οράματος Eurobank΄΄  για ΄΄πρόσδεση στην λογική Λάτση, που παρέδωσε το μαγαζί στους Εθνικάριους κ.λ.π΄΄ .

   Υπάρχει ναι ή όχι κόντρα των δύο ανδρών, οι οποίοι ούτως ή άλλως και τα καλά χρόνια της συμβίωσης τους στη Eurobank εξέφραζαν διαμετρικά αντίθετες στρατηγικές/απόψεις για την τραπεζική τακτική  και την πολιτική, που ακολουθήθηκε. ΥΠΑΡΧΕΙ. Και επειδή δίνω βάση 1.000% στα λεγόμενα του πολύ φίλου μας, το έψαξα λίγο παραπάνω.

Και ρωτώ, έχει υπάρξει συνάντηση Νικ. Καραμούζη με Απ. Ταμβακάκη το τελευταίο 10ήμερο;

Εχει επιχειρηθεί να προσεγγισθεί ο Τ. Αράπογλου;  Είναι συμπτωματική η παραίτηση του Μητροπολίτη Θεόκλητου από το Δ.Σ. της Εθνικής; Αναπτύσσεται στο παρασκήνιο κινητικότητα, που αφορά και τον Αχιεπίσκοπο της Ελλάδος (να θυμήσουμε τα ταξίδια του στο Κατάρ με τον Λ.Λαυρεντιάδη και την προσπάθεια του να πουλήσει το μερίδιο της ΕτΕ στους σείχηδες); 

    Ωστόσο με πήρε η ώρα και δεν πρόκαμα να τηλεφωνήσω σε ακόμη 2-3 καλά ενημερωμένα πρόσωπα για τα περαιτέρω.  Έμεινα λοιπόν με αυτά, προς το παρόν, τα ερωτήματα. Με αφορμή δε το θέμα που ανέβασε ο lobbystas για τα...άγρυπνα βράδυα του Αλέκου κ.λ.π είπα να συνεισφέρω με όσα κατάφερα να μάθω.

σ.σ.  αληθεύει, πως σ΄ένα από τα έντυπα του Δελλατόλα- στο Ποντίκι, στις 6μέρες, θα σας γελάσω- πρόκειται να παίξει αύριο ή το Σάββατο θέμα όπου ο Σπ. Λάτσης θα εμφανίζεται να δίνει τα ρέστα του και να υπερκαλύπτει την α.μ.κ της Εθνικής; Τρέχει κάτι στα...παρά ένα άραγε;

 Γιατί ως γνωστόν η συμμετοχή της πλευράς Λάτση στην α.μ.κ της ΕΤΕ έχει νόημα μόνον ως προς την πρόθεση εισφοράς 150-200 εκατ. ευρώ ( δηλαδή κάτι λιγότερο από το 10% αυτών που του χαρίστηκαν μέσω της αποχώρησης του από την Eurobank πέρυσι τον Ιούλιο). Τα οποία κεφάλαια εάν δεν καλυφθεί η αύξηση θα του επιστραφούν!


(*) όπου Δημόσιο, ειδικά όσον αφορά στην διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, μπορείτε να βάλετε τον καθένα έλληνα, φορολογούμενο, μικρομ@λ@κα, δηλαδή εσένα, τον lobbystas, τον Νίκο, εμένα, τον κάθε μ@λ@κα που διασώζει τους τραπεζίτες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: