Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΒΡΕ ΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ !

Tου “Αλιέως”
Υπό κρατικό έλεγχο, περνά από μεθαύριο (Τετάρτη) η Eurobank καθώς στην γενική συνελευση της 30/4 αποφασίζεται η ανακεφαλαιοποίηση της από το ΤΧΣ. 

Οπως είναι γνωστό το Ταμείο θα καλύψει εξ΄ολοκλήρου το σύνολο των απαιτούμενων κεφαλαίων, του ΄΄κουφαριού΄΄ που άφησε πίσω του ο Σπ. Λάτσης, αποχωρώντας πέρυσι το καλοκαίρι. 

Και επειδή η νυν διοίκηση της τράπεζας (Νανοπουλο-Καραμουζαίοι) δεν βρήκαν (;), δεν θέλησαν να βρουν η μήπως έχουν άλλον σχεδιασμό και για αυτό δεν καλύφθηκε το ελάχιστο απαιτούμενο 10% της ιδιωτικής συμμετοχής.

   Ωστόσο η Eurobank έχει διαθέσιμα να υποστηρίξει μία υποστηρικτική διαφημιστική παρουσία, που ΄΄τρέχει΄΄ σε όλα τα ΜΜΕ. Από εφημερίδες, εντυπα, μέχρι Τ/Ο και μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Μάλλον για πρόγραμμα προώθησης της λογικής της διοίκησης θα πρόκειται, καθώς με την τράπεζα στο ΤΧΣ ποιόν άλλον λόγο εξυπηρετεί. Αφ΄ετέρου είναι κοινό μυστικό στην πιάτσα, πως τις τελευταίες ημέρες τα τηλέφωνα του γραφείου Τύπου, Επικοινωνίας κ.λ.π πήραν φωτιά. 

Όπως εντατικές ήταν οι προσπάθειες της διοίκησης να περαστεί δια του Τύπου η λογική πως η τράπεζα θα μείνει εν δυνάμει ιδιωτική, καθώς από Σεπτέμβριο- Οκτώβριο θα πωληθεί σε ιδιώτες. 

Εχουν δε βγει οι κάθε χρώματος ψιττακοί και επιχειρούν να πείσουν το πόπολο, πως το ΤΧΣ ΄΄σπρώχνει΄΄  το καλό ΤΤ - αυτό που έχει καταθέσεις 11 δις ευρώ- στην αγκάλη της Eurobank/ΤΧΣ. Ορισμένοι μάλιστα ξεπερνούν τους εαυτούς τους και δίνουν στην τράπεζα και την καλή Proton Bank- αυτήν, που έχει λάβει βοήθεια 780 εκατ. ευρώ από το ΤΕΚΕ- έτσι λέει θα σβήσει και η αρνητική θέση της Eurobank.

   Βρε αθεόφοβοι, στον...θεό των παπαγάλων που πιστεύετε, φοβόσαστε, ντρεπόσαστε, τα...παίρνετε, τι στο καλό τρέχει και δεν λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους.

    Φόρτωσε ο Λάτσης την Eurobank στο πόπολο ναι ή όχι;

     Δόθηκε η δυνατότητα στον Λάτση να ΄΄στρίψει΄΄ χωρίς να βάλει ευρώ;

    Κάνουν την νήσσα οι Νανοπουλο-Καραμουζαίοι ;

      Προικίζεται το ΄΄κουφάρι΄΄ της Eurobank με ένα σκασμό ρευστότητα και κεφαλαιακή βοήθεια του Ταμείου δηλαδή του μ@λ@κα φορολογούμενου; Μέχρι και την αρνητική θέση ΄΄καθαρίζει΄΄ το σύστημα.

    Και σαν να μην τρέχει μία λέτε δεξιά και αριστερά, πως τάχα η τράπεζα διατηρεί τον ιδιωτικό της χαρακτήρα;


      σ.σ Να δείτε, που η συμμετοχή του Λάτση στην αύξηση της Εθνικής με 200-230 εκατ. ευρώ θα διαφημιστεί εν χορδαίς και οργάνοις από τα ΄΄μπουκωμένα΄΄ στόματα των ΜΜΕ σαν ηχηρό μήνυμα κ.λ.π. , κ.λ.π.

      Βρε αεί από εδώ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΟΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...



...ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΠΩς ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο Lobbystas ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΑΛΙΕΥΣ