Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

COMME IL FAUT ...

Tου “Αλιέως”
Βρέθηκα τελευταία με έναν πολύ φίλο, έμπειρο και αιρετικό παίκτη, γνώστη (και ) του παρασκηνίου.

 Και πως το έφερε  η κουβέντα μεταξύ espresso και πράσινου τσαγιού μου θύμησε 2-3 ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, που κολλάνε με την υπόθεση, που έχει ανοίξει ο Νίλος Πάσχος για την ΑΤΕ και  τον Θόδωρα Πανταλάκη.

Ο Θόδωρας ήταν, μέχρι τελευταία στιγμή, αντίθετος στην μεθόδευση που ακολουθήθηκε με την ΑΤΕbank, πίστευε  πως θα μπορούσε να το γυρίσει το μαγαζί, να μην έχει την κατάληξη που είχε (παρ ότι θήτευσε και στην Πειραιώς) και (για τους δικούς του λόγους) να το κρατήσει, να αποτελέσει πράγματι έναν πυλώνα. Ομως σε αυτή την περίπτωση πως θα ΄΄κρύβονταν΄΄ κάτω από το χαλί από τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων (κοντά 190 μύρια είναι αυτά), καμένα κεφάλαια από τις δύο αυξήσεις μ.κ, οι υποαξίες από τα ΄΄κουρέματα΄΄ και τα...δομημένα.

Ετσι τώρα ΄΄σκεπάζονται΄΄στην ΄΄καλή ΑΤΕ΄΄ υπό την σκέπη της Πειραιώς και ο συνήθης μ@λ@κας θα πληρώνει μια ζωή.

Ο Θόδωρας πέρασε είναι αλήθεια από την Πειραιώς όπως και ο Γ. Προβόπουλος. Μόνο, που ο νυν διοικητής της ΤτΕ ποτέ του δεν πήγαινε  τον Θόδωρα, δεν τον θεωρούσε της κάστας των τραπεζιτών της αρεσκείας του, Comme il Faut, που λένε και οι σαλονάτοι.


Όπως δεν πηγαίνει και τον Άγγελο (Φιλιππίδη).

...οι παλιότεροι στην αγορά θα καταλάβουν, όπως και οι αναφερόμενοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΡΟΣ ΆΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ- ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΡΚΕΤΩΝ- Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

...για τον προβοπουλο δεν ξερω , οι αλλοι δυο εχουν χωσει τη μουρη τους στο χαα μεχρι τα μπουνια ...α αγγελος απο εποχης λαυρεωτικης και ο πανταλακης το 99 συνεβαλε σε οργια ...στην αμερικη θα ηταν φυλακη._