Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ κ. ΓΕΡΜΑΝE .

Tου “Αλιέως”

Τι διάβασα  σήμερα πρωί- πρωί σε όλα ανεξαιρέτως τα έντυπα και χάρηκα βεβαίως.
  
      Το βραβείο "Αύξησης Εξαγωγών" στην ενότητα "Απόδοση Πωλήσεων και Πωλητών" απέσπασε η Sunlight, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, στα βραβεία "Sales Excellence Awards 2013", επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η εταιρεία με έδρα την Ελλάδα και επίκεντρο το βιομηχανικό συγκρότημά της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, έχει στρέψει επιτυχώς το βλέμμα της στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς δεκαετίες στη διεθνή αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας, εξάγοντας το 98% των παραγόμενων προϊόντων της και αξιοποιώντας τη δυναμική της σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.
 ΄΄
   Συγχαρητήρια κ. Γερμανέ, έξοχα. Εξαιρετικά και στους δημοσιογράφους οι οποίοι μεταφέρουν τα δελτία τύπου, που καλύπτουν τις λαμπρές επιχειρηματικές επιτυχίες σου.

    Ο lobbystas.gr αναγνωρίζει τις επιτυχίες βεβαίως. Αναφέρεται ωστόσο και στις...ατυχίες, δικαστικές εμπλοκές κάτι που επιμελώς αποφεύγουν να κάνουν οι εξαίρετοι δημοσιογράφοι.

    Α! μου είπαν την επόμενη Τετάρτη να περάσω από την Ευελπίδων, λές να μου δώσουν και κανά...παραστατικό;

  σ.σ. Αληθεύει, πως ο κατάλογος των οκτώ που κλητεύθηκαν για την υπόθεση Siemens- OTE αρχικά είχε εννέα ονόματα;

        Ποιοί είναι αυτά τα κέντρα, που μεθοδεύουν τον

διορισμό του Γκίκα Χαρδούβελλη στην θέση του διοικητή της ΤτΕ;

        Ο Τάσος, ευφυής ων, ΄΄χτυπά΄΄ ΄ τον Γ. Περιστέρη επειδή θεωρεί (και ορθά μάλλον) πως με την συνδρομή του κ. Γιώργου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ο Στ. Ψυχάρης/ΔΟΛ- Γ. Μπόμπολας/ΠΗΓΑΣΟΣ.
       
Και άλλο πίσω πηγαίνει ο...διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την διάθεση του 34% του ΟΠΑΠ στους ιδιώτες. Η τα μεγαλοσυμφέροντα δεν τα έχουν βρει ακόμη και ο Τ. Αθανασόπουλος πιέζεται άνωθεν ή ο πρόεδρος του Ταμείου δεν μπορεί να μοιράσει δύο...γαιδουριών άχυρο, που έλεγαν οι παλιότεροι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: