Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ...


Οι κρυφές συνομιλίες με τους ρώσους, (αφού έφαγαν τα μούτρα τους με τους Άραβες) οι εφοπλιστές και οι «μεσίτες» που ονειρεύονται εκατομμύρια...


Σήμερα τα «ΝΕΑ» φιλοξενούν ρεπορτάζ σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει η εκκλησία με τα 85 στρώματα - φιλέτα στην βουλιαγμένη.

  «Ανοικτό αφήνει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων για την αξιοποίηση της παρακείμενης έκτασης στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι θέμα που προς το παρόν εξετάζεται από την Εκκλησία. «Προχωρήστε εσείς και μετά βλέπουμε», είναι το μήνυμα κύκλων της Εκκλησίας προς το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων. Από την πλευρά του το ΤΑΙΠΕΔ δεν αποκλείει, εφόσον υπάρξει συμφωνία με την Εκκλησία, το ενδεχόμενο μαζί με τα 308 στρέμματα της έκτασης που στεγάζει τον Αστέρα να γίνει παραχώρηση και των 85 στρεμμάτων που διαθέτει η Αρχιεπισκοπή στον Λαιμό Βουλιαγμένης ώστε το ακίνητο να γίνει ελκυστικότερο για τους ενδιαφερομένους. Προ ημερών εκπρόσωποι της Εκκλησίας συμμετείχαν σε ενημέρωση του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του Αστέρα, όπου έγινε σαφές πως η Αρχιεπισκοπή δεν συζητά την πώληση της έκτασής της παρά μόνο τη μακροχρόνια εκμίσθωσή της. Κατά τις ίδιες πηγές, για να προχωρήσει μία επένδυση στην έκταση της Αρχιεπισκοπής πρέπει να ξεπεραστούν δύο βασικά εμπόδια: η έκταση βρίσκεται σε περιοχή Νατούρα και εντός της ζώνης προστασίας του Σαρωνικού».

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών προσπαθεί με τέτοιες διαρροές στον τύπο να δημιουργήσει ένα κλίμα στο οποίο θα μπορέσει να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς συγκεκριμένων «μεσιτών» που ονειρεύονται εκατομμύρια. Προς το παρών το Lobbystas.gr ρωτά.

Υπάρχουν μυστικές συζητήσεις για τα φιλέτα των 85 στρεμμάτων με τους ρώσους ναι ή όχι;

Συγκεκριμένοι εφοπλιστές διαβεβαίωσαν την Αρχιεπισκοπή ότι θα τα βρούμε όπως και να έχει μεταξύ μας;  

Λαμόγιο μεγάλου βεληνεκούς προσφέρει ανοιχτή επιταγή με ρώσικη υπογραφή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: